E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriAlbaraka Türk hisselerinde yüklü ortak satışı---

Albaraka Türk hisselerinde yüklü ortak satışı

Albaraka Türk hisselerinde yüklü ortak satışı
24 Aralık 2019 - 16:42 borsagundem.com

Merkezi Kayıt Kuruluşu (MKK), üç hissenin borsada satışa konu edilebilmesi amacıyla yapılan başvurulara ait bilgileri duyurdu

BORSAGUNDEM.COM

MKK, hissenin borsada satışa konu edilebilmesi amacıyla yapılan başvuruyu KAP'tan bildirdi. İlgili hisse, ALBRK, AYES, HURGZ olarak açıklandı.

Sermaye Piyasası Kurulu'nun VII-128.1 sayılı "Pay Tebliği"'nin 15'nci maddesi gereğince, pay senetleri Borsada işlem gören ortaklıkların Kurul kaydında olan ancak Borsada işlem görmeyen statüde pay senetlerinin Borsada satışa konu edilebilmesi amacıyla Merkezi Kayıt Kuruluşu'na yapılan başvurulara ait bilgiler aşağıda yer almaktadır:

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Seyfi Toraman01 Ocak 2020 13:57

    Albaraka yönetimi fintek start-up işlerine bakıyordu,yemedi.Şimdide toptan kitap işine girmişler yakında orada patlar.Zarar rakamı açıklanınca pasta kesiyorlar.İlginç bir banka:)

  • Binbaşı T.Y25 Aralık 2019 09:02

    Albaraka hissesi bu fiyatlarda 32 milyon lot nedirki bence hisse bedelli yaptı şimdi ortak satış daha derinleşiyor demekki yakında iyi bir rakamları Görücez ihlas gazete müco 0,60 krş 10 milyon verdi hisse 5 tl çok örnekleri var bu hareketler albarakada küçük yatırımcıyı dökmek için olmasın

  • Bika25 Aralık 2019 08:56

    Bilançosu iyi olmayan hisseler KY'ler tarafından alınmak zorunda değil. BIST'te fiyatı düşük kalmış alınacak hisseler var.

  • Osman25 Aralık 2019 08:23

    Milleti gaza getirdiler son günlerde hisse oldukça primli , bu kadar satmak için sıraya giren varsa ........gel gel yapıp malı kösecekler.

  • Aytac drmz25 Aralık 2019 02:16

    Slm ben ayin 20 de hisemi satim yinede bu haka sahipmiydim sanirim 23 sonmus oda bilgisi olan paylasabilirmi