E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAl-Falih: S. Arabistan petrol arzını sağlamak için çalışacak---

Al-Falih: S. Arabistan petrol arzını sağlamak için çalışacak

Al-Falih: S. Arabistan petrol arzını sağlamak için çalışacak
22 Nisan 2019 - 16:21 borsagundem.com

Suudi Arabistan Enerji Bakanı Al-Falih, ülkesinin petrol arzı sağlamak için diğer ülkelerle birlikte çalışacağını söyledi.

Suudi Arabistan Enerji Bakanı Khalid Al-Falih, ülkesinin petrol arzı sağlamak için diğer ülkelerle birlikte çalışacağını söyledi.

Al-Falih, yaptığı açıklamada, S. Arabistan'ın tüketicilere yeterli arzın sağlanması için diğer üreticilerle işbirliği yapacağını, ancak bunu yaparken küresel petrol piyasasının denge dışına çıkmasına izin verilmeyeceğini kaydetti.

Suudi Enerji Bakanı, ABD'nin İran'ın petrol ihracına yönelik yaptırımlara ilişkin son açıklamasının adından, Krallık'ın petrol piyasasındaki gelişmeleri yakından izlediğini belirtti.

Al-Falih, ülkesinin önünüzdeki birkaç haftalık sürede, iyi dengelenmiş ve istikrarlı bir piyasa sağlamak için diğer üreticiler ve tüketiciler ile yakın görüşmelerde bulunulacağını sözlerine ekledi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Necati23 Nisan 2019 10:33

    İnsan kebapçılarına Abd ödülü

  • CAFER KILIÇ23 Nisan 2019 10:04

    müslüman dünyası birlik ve beraberlik içinde hareket etmez ise hristiyanlar ve yahudiler bu işten daha çok ekmek yerler.ama petrol üreten ülkelerin geleceklerini pek de iyi görmüyorum.söyle 15-30 yıl sonra yiyecek ekmek bulamayacaklar çünkü sanayileşen ve sanaliyeşmekte olan ülkeler yeni teknojilere gececekler petrole pek de ihtiyac kalmayacak.

  • KARTALAĞABEYLİ22 Nisan 2019 21:08

    bu demek oluyorki s.arabistan muslığı acarken abd vanadan petrol akışını kısacak ve brent petrolde değer kaybı değ,l kazanç yönünde baskı oluşturacaklar.. bu bağlamda döviz kurunda da baskı artacak borsalarda değer kazançı olacak

  • KARTALAĞABEYLİ22 Nisan 2019 20:55

    Suudi Arabistan Enerji Bakanı Al-Falih, ülkesinin petrol arzı sağlamak için diğer ülkelerle birlikte çalışacağını söyledi.fiyatların değer kazançı için talep toplamak olmasın arz yerine,,:))

  • ALAATTİN CAMGÖZ22 Nisan 2019 17:44

    müslüman ülkeleri yönetenlerin hepsi satılmışlar.eğer sizler böyle yap iseniz abd de sırtınızdan hiç bir zaman inmez.