E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAkyazı Stadı bugün açılıyor---

Akyazı Stadı bugün açılıyor

Akyazı Stadı bugün açılıyor
18 Aralık 2016 - 13:34 borsagundem.com

Trabzonspor’un dört gözle beklediği Akyazı Spor Kompleksi, bugün açılacak. Programa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Katar Emiri Şeyh Temim Bin Hamad Al Sani de katılacak.

Trabzonspor'un yapımına 2013'te başlanan Akyazı Stadyumu bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Katar Emiri Şeyh Temim Bin Hamad Al Sani'nin katılımıyla açılacak. Açılışa Başbakan Binali Yıldırım'ın yanı sıra Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, siyasiler, bürokratlar, spor adamları, Trabzonspor'a hizmet etmiş eski başkanlar, futbolcular ve vatandaşlar da katılacak.

17.30'da Avni Aker Stadı'ndan kortej yürüyüşü ile başlayacak programda 3D animasyon gösterileri, koreografiler, protokol konuşmaları ve Mazlum Kiper'in anlatımıyla bordo-mavili kulübün 50 yıllık tarihinden daha önce yayınlanmamış özel görüntüleri içeren bir video etkinliği yer alacak.

OTOBÜSLER KALDIRILACAK
Vatandaşların ücretsiz olarak izleyebileceği açılış organizasyonu için şehrin çeşitli yerlerinden otobüsler de kaldırılacak. Bu arada Akyazı Stadyumu'nun da içinde bulunduğu kompleksin adının Şenol Güneş Kompleksi olarak belirlenmesinin ardından stadın sponsoru da açılış günü duyurulacak.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • TARAFTAR.18 Aralık 2016 19:40

    Ben buraya yazayımda belki birşeyler düşünürler devletin başındakiler hiçmi hiç düşünmediniz yahu bu kara deniz bir ayağa kalkarsa buna STAT dayanırmı ya statın içindekiler insanların yok olmasına bukadarda göz yumulurmu ben buraya yazayımda zamanı geldiğinde belki bana teşekkür ederler .

  • Bu ülkede mimar yok mu 18 Aralık 2016 17:24

    Daha çirkin mimari bulamadınız mı hala 30 yıl öncesinin stadları yapılıyor