E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaOtomotivAkşener'den 'Togg'a tebrik---

Akşener'den 'Togg'a tebrik

Akşener'den 'Togg'a tebrik
02 Kasım 2022 - 14:46 borsagundem.com

İyi Parti Genel Başkanı Akşener, "Togg tesisinin açılışı ve ilk aracın banttan indirilmesi ile ilgili, milletimizin faydasına olan her şeyi kıymetli buluyoruz" dedi.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Togg tesisinin açılışı ve ilk aracın banttan indirilmesi ile ilgili, katma değer sağlayan her projeyi kıymetli bulduklarını belirtti. Akşener, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Akşener, İyi Parti olarak doğru işlere "doğru" yanlış işlere de "yanlış" dediklerini, bunun sorumlu ve makul siyasi anlayışlarının bir gereği olduğunu söyledi.

Togg'un banttan iniş törenine de değinen Akşener, şöyle konuştu:

"Ülkemize katma değer sağlayan milletimizin de faydasına olan her şeyde olduğu gibi bu yatırımı da geç kalmış olmakla birlikte son derece kıymetli buluyoruz. Togg'un, seri üretime geçmesinde emeği geçen işçilerimizi, mühendislerimizi ve şirketlerimizi tebrik ediyor, bu girişimin oluşmasına vesile olan, gereken her türlü kamu desteğini sağlayan Sayın Erdoğan ve arkadaşlarını da kutluyorum.

Geçtiğimiz hafta, Cumhuriyetin 99'uncu yaşını kutladıklarını hatırlatan Akşener, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm istiklal kahramanlarını rahmetle andı.

Togg'un Gemlik Kampüsü açıldı

 

Dünya medyasında Togg'a büyük ilgi

 

İYİ Parti’den Togg açıklaması

 

İşte Togg'un yeni modelleri

 

Hisarcıklıoğlu: TOGG bir meydan okumadır!

 

Cumhurbaşkanı, direksiyona geçti Togg'un seri üretimi başladı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.