E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAkşener'den Suriyeli mültecilere ilişkin açıklama---

Akşener'den Suriyeli mültecilere ilişkin açıklama

Akşener'den Suriyeli mültecilere ilişkin açıklama
20 Kasım 2018 - 14:50 borsagundem.com

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Suriyeli mültecilere Türk vatandaşı olamayacaklarının kesin bir dille açıklanmasını istedi

Meral Akşener, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda yaptığı konuşmada,  gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 

Doğu Akdeniz'de yeni bir oyunun tezgahlandığını ifade eden Akşener,  "Bugünlerde, Doğu Akdeniz'deki doğalgaz ve petrol rezervleri üzerinden Kıbrıs'ta  yeni tezgahlara niyetlenen emperyalistlere ve içerdeki iş birlikçilerine  sesleniyorum; gerekirse Ayşe yeniden tatile çıkacak; Kıbrıs Türk'tür, Türk  kalacak." diye konuştu.

Akşener, iktidara geldiklerinde Suriyeli mültecileri geri göndereceklerini belirtti. Suriyeli mültecilerin ülkelerine geri gönderilmesine önerilerde bulunan İYİ PartiGenel  Başkanı Akşener, şunları söyledi:

"Suriyeli mültecilere Türk vatandaşlığı verilmeyeceğini açıklayın. Kaç  sene kalırlarsa kalsınlar, Türk vatandaşı olamayacaklarını kesin bir dille  açıklayın. Bu, bir bölümünün geri dönmesini sağlayacağı gibi vatandaşlık  hayaliyle sınırımıza dayanan yeni göçlerin de önünü kesecektir."

'SURİYELİLER YERLİ ÜRÜN SATSIN'  

Sığınmacıların açtığı dükkanlarda kaçak ürünlerin satışına engel olunarak yerli ürünlerin satılmasının sağlanması gerektiğin vurgulayan Akşener, göçmenler için geçici vergi mükellefiyet kanunu çıkarılması gerektiğini dile  getirdi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)