E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAkşener: Ekonominin patronu güvendir---

Akşener: Ekonominin patronu güvendir

Akşener: Ekonominin patronu güvendir
23 Mayıs 2018 - 17:33 borsagundem.com

İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener, Isparta'da vatandaşlara seslendi. Akşener, döviz kurundaki yükselişe değinerek, "Her tarafta endişe var" ifadelerini kullandı

İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener, dolar kurundaki artışa dikkat çekerek, "Ekonominin patronu güvendir. Eğer ekonomiyi keyfinizin, gönlünüzün hoş edildiği bir alan haline getirirseniz, Türkiye'yi batırırsınız. '24 Haziran'da kazanırsam, doları, faizi düşüreceğim' diyorsun, hadi oradan" dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 9'uncu Cumhurbaşkanı merhum Süleyman Demirel'in memleketi Isparta'da, miting alanında vatandaşlara seslendi. Akşener konuşmasına, Demirel'i kastederek "Babamın şehri Isparta" diye başladı. Isparta'da emanet oyları geri almaya geldiklerini belirten Akşener, babanın kızını Ispartalılar'a emanet etmeye geldiğini söyledi. Bambaşka bir konuşma hazırladığını, ancak sabah kalktığında doları gördüğünü dile getiren Akşener, "Her tarafta endişe var. Ekonominin alarm verdiği, gençlerin yarınla ilgili çok büyük endişe taşıdığı, sanayicilerin endişe taşıdığı, yatırımların geri çekildiği bir güne uyandık. Ekonominin patronu güvendir. Eğer ekonomiyi keyfinizin, gönlünüzün hoş edildiği bir alan haline getirirseniz, Türkiye'yi batırırsınız. '24 Haziran'dan kazanırsam, doları, faizi düşüreceğim' diyorsun, hadi oradan"diye konuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (12)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Kumru24 Mayıs 2018 06:16

    Siyonist evanjelist kafasızlar öğrenemediler. Bakın yazıyorum Türk milleti Zekidir. Siz doları artırdıkça Oylar Erdoğana. Salaklığınıza çok yanaksınız.

  • Veli24 Mayıs 2018 01:05

    Bence doğru demiş...

  • Fıs24 Mayıs 2018 06:14

    Hadi ordan hainler

  • Demo23 Mayıs 2018 22:03

    Sen gelirsen kesin düşer akşener. Zaten sen kazanasın diye yükleniyorlar dolara. Amaçları belli. Terörle başaramadılar darbeyle başaramadılar dolarla da başaramayacaklar inşaallah. O gitsin de ülke batsın anlayışı bencillikten öte benliksiz bir duruştur.

  • Güven23 Mayıs 2018 20:54

    İşte tam da bu nedenle senin gibilere teslim etmeyeceğiz..

  • SPESİFİK23 Mayıs 2018 18:46

    Meral hanımda güçlü bir önderlik havası olsada Türkiyeyi yönetecek bir kadro malesef yok.Muharrem bey ,Chp 'den cumhur adayı olarak uzaklaştırılmak üzere harcanan adam oldu.Kendiside bunun farkında.Durumu daha iyi anlamak için İnceye yakın hiç bir milltevekilinin yeniden aday gösterilmediğini bilmek sanırım yeterli olacak.Yani tek başına yalnız adam.Sazını alıp barış naraları atarak yola çıkan demirtaş efendi hendek siyaseti ile doğu ve güneydoğuda farklı rüzgar estirerek huzuru bozdu.Milleti sokağa çağırarak adeta terör estirdi.Kürt milliyetçilerinden yine oy alması kaçınılmaz olsada ülkenin bütününe hitap edemeceği aşikar.Şimdi 16 sene başımızdalar yeter artık diyerek istemediğimiz adamlara birde bakalım ; Adamlarda kadro sorunu yok,parti içi hesaplaşma yok,devlet adamlığına yakışır bir duruş,bir uslup,bir samimiyet var.He herşey dört dörtlük olmasada Alev Alatlı nın dediği gibi ülkede huzur var.Huzurun ve istikrarın devamı adına Ak parti demek bana daha mantıklı geliyor.

  • By Kemal 23 Mayıs 2018 20:01

    Akp de kadro mu var ? Ya ne kadrosu Akp de tek adamlılık esas bunu nasıl göremiyorsun .kaderine razı olmaktır senin ki ..yanlış düşünce

  • demirkan 23 Mayıs 2018 18:20

    ÇİLLERİDE GÖRDÜK. BOŞ VAAT LAR. DENEME TAHTASI OLMALTAN BIKTIK.

  • Ali24 Mayıs 2018 02:42

    Çiller'le ne alakası var şimdi? İlk olarak bu yaptığın cinsiyetçilik. İkinci olarak Çiller'e cinsiyeti üzerinden de böyle oyunlar oynandı. Bir kere de şöyle mert bir kadın yönetsin ülkemizi, en azından mevcut erkekler kadar arsızca çalmaz diye düşünüyorum. Ülkenin prestiji artar.

  • yalçın23 Mayıs 2018 17:59

    giderayak ülkeyi kötü bırakmak için uğraşıyorlar. gelenleri aciz duruma düşürme derdindeler.

  • Faik23 Mayıs 2018 17:46

    Sen ne yapacaksin onu soyle. Oy icin bos laflari birakin. Yapacaklarinizi anlatin. Bizler bu Memleketi isbilmezlere teslim etmeyecegiz artik.

  • kenan23 Mayıs 2018 18:01

    aynen akp ye teslim ettik ülkeyi sattılar. satmadık fabrika kalmadı. tarım hayvancılık turizm tekstil bitti. heryer avm oldu. esnaftan alışveriş yapan yok. ülkenin parasını çektiler dımdızlak kaldık. herkese ülkeyi teslim edemeyiz.