E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriAksa Enerji'den tahvil ihracı kararı---

Aksa Enerji'den tahvil ihracı kararı

Aksa Enerji'den tahvil ihracı kararı
25 Temmuz 2017 - 10:06 borsagundem.com

Aksa Enerji, 500 milyon TL nominal değerli tahvil ihracı için karar aldı

Aksa Enerji tahvil ihracı için çalışmalara başladı. Şirket 1 yıl içinde yurt içinde 500 milyon liralık tahvil ihracı yapmayı planlıyor.

Şirket konuyla ilgili olarak gerekli kurumlara başvuru yapacak.

Şirketten KAP'a şu açıklama yapıldı:

Şirketimiz Yönetim Kurulu 1 yıllık dönem içerisinde yurt içinde, bir veya birden fazla ihraç yoluyla gerçekleştirilecek, çeşitli tertip ve vadelerde ve ihraç tarihlerindeki piyasa koşullarına göre belirlenecek sabit ve/veya değişken faiz oranlarına sahip, kuponlu/kuponsuz azami 500.000.000 TL (beş yüz milyon Türk Lirası) nominal değerli tahvil, bono veya benzeri türden borçlanma aracının halka arz edilmeksizin nitelikli yatırımcılara veya tahsisli olarak ihraç edilmesine karar vermiştir.
Burada belirtilen ihraç tutarı içinde kalmak üzere ihraç edilecek borçlanma araçlarının ihraç tarihlerindeki piyasa koşullarına göre tutarı, vadesi ve faizinin belirlenmesi ve satışı da dâhil olmak üzere tüm şartlarının belirlenmesi ile ilgili kurumlar nezdinde gerekli başvuruların ve sair tüm işlemlerin yapılması ve ihraca ilişkin sözleşme, taahhütname, başvuru belgeleri ve sair evrakın imzalanması ve satışı yapılmayan borçlanma araçlarının iptali hususlarında Şirket görevlileri arasından yetkilendirme yapılmıştır.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 40,78
En Yüksek: 41,06
En Düşük: 38,80
Değişim 4,89 %
FK: 11,81
PD / DD: 2,14
İşlem Hacmi 418.196.923
Toplam Adet: 10.438.160
Ağırlıklı Ort.: 39,93
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)