E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriAksa Enerji'de yeni CEO belli oldu---

Aksa Enerji'de yeni CEO belli oldu

Aksa Enerji'de yeni CEO belli oldu
26 Temmuz 2019 - 12:24 borsagundem.com

Aksa Enerji'nin CEO pozisyonuna, Aksa Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Kazancı atandı

BORSAGUNDEM.COM

Aksa Enerji'nin 2018 yıl sonu itibarıyla boşalan CEO pozisyonuna, Aksa Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Kazancı'nın atandığı duyuruldu. Atamanın şirketin sektördeki rekabet gücünü artırmak ve büyümeyi hızlandırmak amacıyla yapıldığı belirtildi.

Şirketten KAP'a yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Yönetim Kurulumuz, 435 No.lu ve 25.07.2019 tarihli kararı ile, Aksa Enerji'nin 2018 yıl sonu itibarıyla boşalan CEO pozisyonuna sektördeki rekabet gücümüzü artırmak ve büyümeyi hızlandırmak amacıyla Kazancı Holding CEO ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Aksa Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Kazancı'yı atamıştır.

Aksa Enerji'nin kuruluşunda önemli rol oynayan Cemil Kazancı, bu alandaki bilgi birikimi ve tecrübesi ile, her geçen yıl daha da büyüyen Aksa Enerji'ye bizzat önderlik ederek, geleceğin üst yönetimini yaratma sürecine de katkıda bulunacaktır.

2019 yılına iddialı büyüme rakamları ile başlayan Şirketimiz, yaratıcı ve çevik iş modeli ile global bir şirket olma yolunda yeni rotalar belirlemeye ve bunları hayata geçirmeye devam edecektir."

CEMİL KAZANCI KİMDİR?

Cemil Kazancı, 1961 senesinde dünyaya geldi. İş hayatına aile grup şirketlerinde atıldı.

İlk olarak jeneratör üretim ve satış alanında yöneticilik yapan Kazancı, daha sonra Grup’un enerji alanındaki faaliyetlerini büyütmek ve elektrik enerjisi üretmek maksadıyla, 1997 senesinde faaliyete geçen Aksa Enerji’nin kuruluşunda aktif rol aldı.

Cemil Kazancı, Kazancı Holding ve Aksa Enerji Yönetim Kurulu Başkanlığı görevlerinin yanı sıra, Kazancı Holding ve Grup şirketlerinde Yönetim Kurulu Üyeliği de yapmaktadır.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 38,78
En Yüksek: 38,82
En Düşük: 37,42
Değişim 4,08 %
FK: 11,23
PD / DD: 2,03
İşlem Hacmi 339.139.054
Toplam Adet: 8.847.908
Ağırlıklı Ort.: 38,29
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)