E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriAksa Enerji teknik analizi---

Aksa Enerji teknik analizi

Aksa Enerji teknik analizi
26 Aralık 2017 - 10:03 borsagundem.com

Marbaş Menkul, Aksa Enerji için analizde bulundu

AKSEN

Bir önceki bilanço döneminde önemli iyileşmeler gördüğümüz Aksa Enerji 2018 yılında temel olarak çok daha iyi performans göstermeye aday bir şirket olarak göze çarpmaktadır.

Teknik olarak da halka arz sonrasında bugünlerde önemli direnç seviyeleri test edilmektedir.Yukarı doğru geçilmesi halinde yükseliş trendine girebileceğini düşünmekteyiz.Öncelikle yukarıdaki dolar bazlı grafikte dip oluşumu sonrasında direnç bölgesinin test edilmeye çalışıldığını görmekteyiz.Dolar bazlı grafiklerde fiyatların gerçekten dip seviyelerde süründüğüne şahit olmaktayız.

TL bazlı grafiklerde ise önemli bir detay ile karşı karşıya olduğumuzu vurgulamak istiyoruz.Halka arz sonrasında düşüş trendinde ilerleyen hisse grafiğinin içerisinde bulunduğumuz bu günlerde tarihi direnç seviyesini test ettiğini bu direnç seviyesinin yukarı kırılması halinde düşüş trendinin sona ereceğini ve bir önceki tepe seviyelerine doğru hareketin başlayabileceğini söyleyebiliriz.Son dönemde oluşan fincan-kulp formasyonunu da eklediğimizde ilk etapta 4.08 seviyesine doğru sonrasında ise 5 ve üzeri hedef alınabilir.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)