E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem​AKP'lilere silahlı saldırı: 2 yaralı---

​AKP'lilere silahlı saldırı: 2 yaralı

​AKP'lilere silahlı saldırı: 2 yaralı
22 Şubat 2014 - 01:56 borsagundem.com

AK Parti belediye başkan adayı ve bayrak asma çalışması yapanlara şok saldırı...

Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'nde, kent merkezinde bayrak asan AK Partililere yönelik gerçekleşen silahlı saldırıda, 2 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, 30 Mart'ta yapılacak yerel seçimler öncesinde, Beşevler Mahallesi'nde bayrak asma çalışması yapan Ak Parti Şemdinli Belediye Başkan adayı Fikri Algül ile beraberindeki partililere yönelik, kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişilerce silahlı saldırıda bulunuldu.

2 KİŞİ YARALI VAR
Kurşunların, partililerin bulunduğu araca isabet etmesi sonucu Ak Parti Şemdinli Gençlik Kolları Başkanlığı üyelerinden Şefik (25) ve Özal Özer (28) yaralandı. Çevredekilerin yardımıyla Şemdinli Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılar, tedavi altına alındı.

GENİŞ ÇAPLI ARAŞTIRMA BAŞLATILDI
Saldırının ardından olay yerine giden polis ekipleri, saldırıyı gerçekleştiren kişi ya da kişilerin bulunması için geniş çaplı araştırma başlattı.

ÖNCE TAŞLI SONRA SİLAHLI SALDIRI
Ak Parti Şemdinli Belediye Başkan adayı Fikri Algül, AA muhabirine yaptığı açıklamada, seçim çalışması için Beşevler Mahallesi'nde parti bayraklarını astıkları sırada önce taşlı saldırıya maruz kaldıklarını, ardından silahlı saldırının gerçekleştiğini söyledi.

SÜREKLİ TEHDİT EDİLİYORDUK
Kurşunların partilileri taşıyan araca isabet etmesi sonucu gençlik kolları üyelerinden Şefik ve Özal Özer'in yaralandığını vurgulayan Algül, "Bu süreçte adaylıktan çekilmemiz yönünde sürekli tehdit alıyorduk. Çok fazla baskı söz konusuydu. Çalışmalarımız baskıya, tehdite rağmen devam ediyor. Son aşaması da bu oldu. Yaralılarımıza acil şifa diliyorum" dedi.

HAKKARİ EMNİYET MÜDÜRÜ ERGÜDER'DEN SALDIRI AÇIKLAMASI
Hakkari Emniyet Müdürü Tufan Ergüder, Şemdinli İlçesi'nde Ak Partililere yönelik yapılan saldırıya ilişkin yazılı açıklama yaptı. Emniyet Müdürü Ergüder, 'Şu ana kadar bulgularda silahla yaralanma görünmüyor. Şemdinli Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan yaralılar Şefik ve Özdal Özer'in muayenesinde doktorlar ateşli silahla yaralanma bulgusuna rastlamadıklarını belirttiler. Saldırı sonucu aracın camı patlamış ve bu silah patlaması gibi algılanmış olabilir. Aracın içinde taş parçaları var. Şu ana kadarki bulgularda silahla yaralanma görünmüyor. Olay yeri inceleme ekipleri, çalışmalarına devam ediyor' dedi.
Bu arada, Şemdinli Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan yaralılar Şefik ve Özdal Özer'in, tedavilerinin ardından taburcu edildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)