E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAKP’li bir vekilin daha Kovid testi pozitif çıktı---

AKP’li bir vekilin daha Kovid testi pozitif çıktı

AKP’li bir vekilin daha Kovid testi pozitif çıktı
08 Ağustos 2020 - 20:20 borsagundem.com

Davetlilerin katıldığı bir törenle 24 Temmuz'da açılan Ayasofya Camii'nden maskesiz video paylaşan ve Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'la fotoğraf çektiren AKP'li bir vekilin daha Kovid-19 testi pozitif çıktı.

AKP Hatay Milletvekili Hüseyin Şanverdi’in ardından Türkoğlu’nun geçtiğimiz günlerde korona virüse yakalandığı iddia edilmişti.

Türkoğlu “Yaptırdığım tüm testler negatif çıktı. Herhangi bir hastalığım yok” yanıtını vermiş ancak evde tedavi gördüğünü söylemişti.

Türkoğlu’na yapılan son testinin pozitif çıktığı öğrenildi. AKP Hatay örgütü yetkililerinden alınan bilgiye göre Türkoğlu’nun tedavisi evinde sürüyor.

FOTOĞRAFTAKİ 3. VEKİL

Hacı Bayram Türkoğlu da 24 Temmuz’daki açılış törenine katılmış, daha önce testleri pozitif çıkan AKP Hatay Milletvekili Hüseyin Şanverdi ve AKP Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Akay ile birlikte, Ayasofya’nın içinde sosyal mesafe kuralına uymadan Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş ile fotoğraf çektirmiş, maskesiz paylaşımlar yapmıştı.

AYASOFYA AÇILIŞINA KATILAN AKP’Lİ BİLEN DE VİRÜS KAPMIŞTI

Ayasofya açılışına katılıp da maskesiz fotoğraf paylaşan AKP Manisa Milletvekili İsmail Bilen’in Kovid-19 test sonucu da pozitif çıkmıştı. Vekillerin bazılarının tedavileri sürerken, bazılarınınki ise devam ediyor.

(Sözcü)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)