E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem​AKP'de istifa şoku---

​AKP'de istifa şoku

​AKP'de istifa şoku
21 Ocak 2014 - 21:20 borsagundem.com

AK Partili belediye başkanı partisinden istifa ettiğini açıkladı

Balıkesir'in Bigadiç ilçesinin AK Partili Belediye Başkanı Göksel, bugün akşam saatlerinde partisinden istifa ettiğini bildirdi. İstifasının cuma günü açıklanan belediye başkan adaylarıyla ilgili olduğunu ifade etti. Başbakan Erdoğan tarafından geçen Cuma günü Balıkesir'deki 20 ilçe belediye başkan adayı açıklanmıştı. Açıklanan listede Bigadiç Belediye Başkan adayı olarak mevcut başkan Mustafa Göksel'in yerine eski ilçe başkanı İsmail Avcu aday gösterilmişti. 
 
İstifasına yönelik kısa bir değerlendirmede bulunan Başkan Göksel, "Kimi yerde milletvekillerinin enişteleri gösterildi. Kimi yerde milletvekilimizin oğlunun arkadaşları belediye başkan adayı olarak gösterildi. Bu hak olmadı, adil olmadı. Bunun gibi adaletsizlikler var, buna tepki olarak partiden istifa ettim." dedi. Başkan Mustafa Göksel, istifasının ardından şu ana kadar kimsenin kendisini aramadığını bildirdi. Göksel, konuyla ilgili yarın kamuoyuna detaylı bir açıklama yapacağını sözlerine ekledi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • borsaci22 Ocak 2014 01:54

    Borsa cok sarsilir ya da mal aldim sabah hemen satayim yazan arkadaslar siz gercekten iyimisiniz.yaw bi ilce belediye baskanin istifasiyla borsa duser mi ha siz duser diyorsaniz bi an once birakin borsayi.

  • kral21 Ocak 2014 22:21

    haberin başlığına bak hizaya gel. dam üstünde saksağan, besle kargayı, ak akçe kışın çuval boş

  • emre21 Ocak 2014 22:21

    Aksam kagıt aldımdustu dıye sabah erkenden satarım,yarın bu ıstıfacok sarsar borsayı cok, hep zararhep zarar,

  • Seçmen21 Ocak 2014 21:40

    Şok deyince altı biraz daha dolu olsa iyi olurdu. Sanırsın vemaate bağlı belediyeler istifa etti. Adam aday olamayınca ayrılmış, CHP den şansını dener. Bizim burada AKP den 4-5 aday var habire SMS geliyor. Komşum CHP den aday. Kazanma şansı var ise CHPli komşuya vermek durumundayım. Ama kazanamıyorsa diğer kesin tüm adayları inceleyip bir karar vereceğiz.

  • bigadiçse21 Ocak 2014 21:35

    yarın borsa sarsılır