E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaNeden DüştüAKMGY: Spekülatör satıyor---

AKMGY: Spekülatör satıyor

AKMGY: Spekülatör satıyor
23 Mayıs 2012 - 17:04 borsagundem.com

Akmerkez GYO hisselerinde yaşanan sert düşüşün nedeni ortaya çıktı

Özel bir durum yokken Akmerkez GYO hisselerinde yaşanan sert düşüş herkesi şaşırttı! Yüzde 10 gerileyen hisseler 21 lira sınıra düştü. Peki hisselerde bir anda neden sert düşüş yaşandı? Borsa kulislerinde bu soruya yanıt ararken karşımıza Arap kökenli brokerlıktan spekülatörlüğe geçen Serdar El Hüseyni ismi çıktı. El Hüseyni'ye 'Mübarek bir isim' diyorlar. Kulislerde konuşulanlara göre tahtada sıkışan El Hüseyni, yakın bir arkadaşından destek istemiş ve almış. Beşiktaş hisselerinde de birlikte işlem yaptığı söylenen yakın arkadaşının Serdar El Hüseyni’nin yanında oturması şartıyla bu işlemleri yaptığı ifade ediliyor. El ele veren iki spekülatörün mal çıkmak için tahtada operasyon yaptığı iddia ediliyor.
Bu arada, Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), El Hüseyni ve akrabalarının Beşiktaş hisselerinde manipülasyon yaptığını tespit etmişti. El Hüseyni ve arkadaşlarının yurt dışında kurdukları Litere adındaki fon aracılığıyla manipülatif işlemler yaptığı ortaya çıkmıştı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)