E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAKINCI o testi de başarıyla geçti---

AKINCI o testi de başarıyla geçti

AKINCI o testi de başarıyla geçti
14 Mart 2021 - 10:47 borsagundem.com

AKINCI Prototip 2 İnsansız Hava Aracı'nın, (AKINCI PT-2) Gelişmiş Sistem Tanımlama Testi'ni başarıyla geçtiği bildirildi

Baykar Savunma'nın Twitter hesabından yapılan paylaşımda, "Bayraktar #AKINCI TİHA uçmaya devam ediyor. Bugün #AKINCI PT-2 ile Gelişmiş Sistem Tanımlama Testi'ni başarıyla tamamladık. Başarıyla tamamlanan her test #AKINCI'yı göreve bir adım daha yaklaştırıyor. Semalarımızda hür ve özgür" ifadeleri yer aldı.

Baykar Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar da Twitter hesabından AKINCI PT-2'nin yeni test görüntülerini takipçileri ile paylaştı.

Bayraktar, AKINCI PT-2'nin iniş kalkış ve uçuş görüntülerini içeren videoyu "Yeni bir sabah... Yine bir test uçuşu... #AKINCI PT-2. O belki alıştı ama bizde heyecan, adrenalin, stres hala ilk günkü gibi... Kafamızın arkasında dönen şarkı. 'Uçsan olmuyor, uçmasan olmaz...' Semalarımızda hür ve özgür... #MilliTeknolojiHamlesi" mesajı ile duyurdu.

Bayraktar: Kazandığım tazminatlarla burs vereceğim

Milli SİHA Bayraktar TB2, 300 bin uçuş saatini tamamladı

AKINCI PT-2, Gelişmiş Sistem Tanımlama Testi'ni başarıyla tamamladı

Selçuk Bayraktar AKINCI TİHA'ya dair müjdeyi verdi

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mustafa14 Mart 2021 18:17

    Akinciniz batsın ya biktirdiniz yeter artik anca kendinize calisyorsunuz

  • Mantık.14 Mart 2021 21:07

    Sen bat pvg.  

  • Nedim14 Mart 2021 17:42

    Sezgin Tanrıkulu ,  Canan  Kaftansız Yılmaz ekşisurat, ve diiğer deftersizler  Çanakkale zaferinin yıldönümünde  sizi de sevindirsin bu ihalar siha lar :D  :D  :D  :D  :D  :D 

  • TARKUT TARKAN14 Mart 2021 17:17

    Bakalım bunun tadına ilk kim tadacak.Kandil de büyük ihtimalle bu TİHA göreceğiz gibi fakat abaca yunanistan da olabilir diyorum.

  • stelyo dandalakis14 Mart 2021 11:29

    akıncı  t-iha ,s-iha ve iha  üretimi derhal ve hemen behemehal durdurulmalıdır.çünk bu komşumuz ve dostumuz yunanlıları rahatsız etmektedir.

  • ALİ HAYDAR YEZİDSEVMEZ14 Mart 2021 12:26

    Artık öyle bir zaman ve başımızda da muhalefet liderleri gibi bir lider yoktur.Artık kabusunuz olduk ve olacağız terlereme toplama güçlere asla güvenmeyin.Onların ve sizlerinde defterlerini bir gün düreceğiz.Sıra asıl önemli olan savaş uçağı,tank uzun menzilli füze bundan sonrada nükleer başlıklı silahlar gelecektir.Yakında abd nin defterini çin dürecek bakalım sizleri bizim elinizden kimler alacak merak ediyoruz.