E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAkıncı 6 bin kilometre yaptı---

Akıncı 6 bin kilometre yaptı

Akıncı 6 bin kilometre yaptı
03 Temmuz 2021 - 17:17 borsagundem.com

Baykar Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar, sosyal medya hesabından heyecanlandıran bir paylaşımda bulundu. Bayraktar, AKINCI'nın 6000 kilometredir maratonda olduğunu belirterek, 'Bakalım daha ne kadar gidecek?' açıklamasında bulundu

Türkiye'nin yeni ve en gelişmiş insansız hava aracı AKINCI'nın seri üretim sürecinden çıkan ilk modeli AKINCI S-1'in 6000 kilometredir maratonda olduğunu paylaşan Bayraktar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"AKINCI yaklaşık 6000 km'dir maratonda... Bakalım daha ne kadar gidecek?"

Akıncı TİHA silahlandı!

Akıncı 3 de havalandı

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • manyak herif04 Temmuz 2021 00:09

    20 bin km.giderse bu iş tamamdır.dünyanınçevresi 40 bin km.olduğuna göre hedef 20 bin km.olmalıdır.eldeki füzelerin menzili de 20 bin km.olacak şekilde süpersonik füzeler şeklinde geliştirilmelidir.o vakit feriştahı gelse bu ülkeyi değil darbeler ,istedikleri şekilde saldırsalar anca havasını alırlar.bu durumda muhalefet dost olarak kime gidecek soru bu?

  • RAMO CANCAN03 Temmuz 2021 23:49

    Eğer millet ittifakı iktidara gelir ise abd bu silah ürettiğimiz tüm fabrikaları tek tek kapattırır.

  • Bir yorum04 Temmuz 2021 13:59

    O halde hala bunlardan medet bekleyen ahmaklara  ne demeli? Bunlar açıkça düşmanlıklarını ilan etmesine rağmen üstelik şöyle olursa daha iyi olur anlamında tek bir kelamları dahi yok.  Sadece boş vaat ve servet düşmanlığı yapıyorlar!  Beğensen de beğenmesen de  küçük büyük sanayi şirketlerinde  milyonlarca insan çalışıyor.  Çin Hindistan  gibi ülkeleri es geçerek her şeyi şikayet konusu yapmak bindiğin  dalı kesmekten başka işe yaramaz!  Fakat bazı şeref yoksunları değil dalı ağacı,  ormanın tümünü yıkmak değil yakmak derdinde. Bu alçaklara kimse  istismar alanı vermemeli!

  • Kerim03 Temmuz 2021 21:48

    Binbir kere maşallah. Allah kem gözlerden korusun

  • Dopra03 Temmuz 2021 18:58

    Hay maşallah