E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAkhisarspor: 1-0 :Fenerbahçe---

Akhisarspor: 1-0 :Fenerbahçe

Akhisarspor: 1-0 :Fenerbahçe
29 Eylül 2017 - 22:02 borsagundem.com

Süper Lig 7. hafta maçında Fenerbahçe deplasmanda Teleset Mobilya Akhisarspor'a 1-0 mağlup oldu

Fenerbahçe, Akhisarspor deplasmanında 1-0 mağlup oldu.

Manisa'da ilk yarıda iki takımda çok etkili olamadı. Karşılıklı zaman zaman iki tarafında etkili olduğu dakikalar oldu ama ilk 45 dakikada iki takımdan da kaleyi bulan bir şut gelmedi.

İkinci yarı da ilk yarının benzeri gibi düşük tempoyla başladı. Maçta kaleyi bulan ilk şut 56. dakikada Fenerbahçeli Mehmet Ekici'den geldi. Dakikalar 60'ı gösterdiğinde ise ev sahibi takım, Soner'in asistinde Onur Ayık ile 1-0 öne geçti. Bu golden sonra 67. dakikada Serginho topu orta sahadan alıp Fenerbahçe kalesine kadar gitti. Bu pozisyonda Kameni karşı karşıya pozisyonu ayaklarıyla kurtardı.

FENERBAHÇE 9 KİŞİ KALDI

Maçın 82. dakikasında Alper Potuk, orta alanda yaptığı bir hareket sonucunda direkt olarak kırmızı kart gördü ve oyun dışında kaldı. Bu kartın 4 dakika sonrasında ise Martin Skrtel, ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü ve Fenerbahçe 86. dakika itibarıyla sahada 9 kişi kaldı.

Akhisarspor aldığı bu 3 puanla birlikte 4. sıraya kadar yükseldi ve haftayı 13 puanda kapattı. Fenerbahçe ise 5. sırada kaldı ve 11 puanda haftayı kapattı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)