E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAkdeniz'de 3.9 büyüklüğünde deprem---

Akdeniz'de 3.9 büyüklüğünde deprem

Akdeniz'de 3.9 büyüklüğünde deprem
20 Nisan 2019 - 16:43 borsagundem.com

Akdeniz'de, Richter ölçeğine göre 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesi’nin verilerine göre Akdeniz’de 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Antalya’nın Kaş ilçesinin 118 kilometre açığında saat 09.36’da olan deprem, 25.8 kilometre derinlikte kaydedildi. Aşağıdaki linkler aracılığıyla son depremlere dair detaylara erişebilrisiniz…

ELAZIĞ DA SALLANDI

Elazığ’ın Sivrice ilçesinde 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) son depremlerle ilgili internet sitesindeki bilgiye göre, merkez üssü Elazığ’ın Sivrice ilçesi olan deprem saat 04.39 sıralarında 3.6 büyüklüğünde meydana geldi. Yerin 6.97 km derinliğinde meydana gelen deprem bazı bölgelerden hissedildi. Elazığ’da iki hafta önce yaşanan 5.2’lik depremin ardından şuana kadar 1 ile 4 arasında değişen çok sayıda artçı sarsıntı meydana geldi.

SON DEPREMLER

Yaşanan depremlerin saatini ve şiddetini anlık olarak takip etmek mümkün. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Bölgesel Deprem- Tsunami İzleme ve Değerlendirme Merkezi(BDTİM) tarafından kaydedilen depremlere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)