E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAkdeniz Oyunları'nda tarih yazdık---

Akdeniz Oyunları'nda tarih yazdık

Akdeniz Oyunları'nda tarih yazdık
06 Temmuz 2022 - 11:23 borsagundem.com

Cezayir’de düzenlenen 19. Akdeniz Oyunları sona erdi. Türkiye, turnuvayı 108 madalya ile tamamlayıp İtalya’nın ardından 2. sırayı aldı

Türk sporunun gücü her geçen gün artarken, Cezayir'de düzenlenen 19. Akdeniz Oyunları'nı da büyük bir başarıyla tamamladık. Milli kafilemiz, organizasyonda 45 altın, 26 gümüş, 37 bronz olmak üzere tam 108 madalya kazandı.

İtalya turnuvayı 159 madalyayla (48 altın, 50 gümüş, 61 bronz) kapatıp zirvede yer alırken, Türkiye 2. sırayı elde etti. Üçüncü Fransa ise 81 madalya topladı.

Sabah'ın haberine göre Akdeniz Oyunları'nın onuncu ve son gününde yüzmede dün erkekler 100 metre kurbağalamada Berkay Emre Öğretir, oyunlar rekoru kırarak altın madalya kazandı.1.00.03'lük derecesiyle tarih yazan Berkay'ı 1.00.19 ile Emre Sakçı takip etti ve o da gümüş madalyayı kaptı.

Kadınlar 200 metre kurbağalamada ise milli sporcumuz Viktoria Zeynep Güneş, 2.26.48'lik derecesiyle altın madalyaya ulaştı.

Deniz Ertan da kadınlar 400 metre serbestte 4.08.04 ile altın madalyaya uzandı. Eskrimde ise İrem Karamete, kadınlar bireysel flörede bronz madalya aldı.

Nafia Kuş, Akdeniz Oyunları'nda altın madalya kazandı

 

Akdeniz Oyunları'nda Oğuzhan Tüzün göğsümüzü kabarttı

 

Milliler,Akdeniz Oyunları'nda kazanmaya devam ediyor

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis : )06 Temmuz 2022 11:47

    Gerçektende en farklı olaylara bakan Türkler. Her alanda öyle. geçmişimizdede var bu. hiç başarısı olmayan biri bile bir anda adrenalin ile birden bire top güllesini sırtında kaldırabiliyor :D genetik bişe. Bu gücü doğru yerde doğru zamanda doğru sporlarda vb. uyugladığımızda her zaman başarı gelecektir. Yeterki her spor dalında bir kapı açılsın. o kapı asla ve asla kapanmasın. Bizler dünyaya hüküm edecek güç ve kabiliyettebir milletiz. Bizim kadar dünya devletlerinden çeken ve bağımsızlık yaşayan başka millet pek yok. Biz hüküm sürmeye gelen bir millet. adım adım her alanda başarıcaz. Tebrikler başarılar için.Demem o ki, spora geçeyim, sizler gibi bizlerde gurur duyduk. Bizler gurur duyunca sizlerin sevinci 10000 lerce kat artıyor. Çok değerlisiniz bizler için... o bayrak dalganmayı her alanda hak ediyor. Sizlerde kendi alanınızda en tepelere bayrağımızı çektiniz. Darısı diğer alanlarda inşallah.... Siz başardınız..