E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriAkdeniz Güvenlik hisselerini teminat olarak verecek---

Akdeniz Güvenlik hisselerini teminat olarak verecek

Akdeniz Güvenlik hisselerini teminat olarak verecek
14 Kasım 2018 - 12:26 borsagundem.com

Akdeniz Güvenlik'in hakim ortağının paylarını MKK'ya kaydettirmesinin nedeni bankadan alınacak kredilerde teminat olarak kullanılması olarak açıklandı

Akdeniz Güvenlik, MKK'ya yaptığı başvuruya ilişkin açıklama yaptı. Şirketin ana ortağı olan Akdeniz Güvenlik Girişim'in 8.7 milyon adet payını MKK'ya kaydettirdi. Kaydettirilen paylar ise banka finansman çözümlerinde teminat olarak kullanılacak.

Konuyla ilgili şirketten KAP'a şu açıklama yapıldı:

Şirketimizin ana ortağı olan Akdeniz Girişim Holding A.Ş'nin 8.776.401,207 TL nominal değerli borsada işlem görmeyen statüde hisse senetlerinin MKK'ya kaydedilmesi amacıyla başvuruda bulunulmuştur.

Sözkonusu başvurunun amacı, Şirketimizin dönüşüm stratejisini somut yatırımlarla uygulamaya geçirdiği bu dönemde, ilk etapta öncelikli olarak şirketimizin temin etmeyi planladığı banka finansman çözümlerinde hisse senetlerinin teminat enstrümanı olarak kullanılmasına imkan tanınabilmesidir.

Şirketimiz tüm adımlarını paydaşlarının çıkarlarını gözetmek suretiyle, şeffaf ve hesap verebilirlilik ilkelerine bağlı kalınmak suretiyle atmaktadır.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)