E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem‘Akdeniz Fırtınası' başlıyor---

‘Akdeniz Fırtınası' başlıyor

‘Akdeniz Fırtınası' başlıyor
05 Eylül 2020 - 10:40 borsagundem.com

TSK ve KKTC Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığı unsurlarınca 6-10 Eylül'de KKTC'de, "Şehit Yüzbaşı Cengiz Topel Akdeniz Fırtınası Tatbikatı" yapılacak.

Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, Kıbrıs Türk Barış Kuvvetleri Komutanlığı ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığı unsurlarınca 6-10 Eylül'de gerçekleştirilecek tatbikat, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde icra edilecek.

Her yıl planlı olarak yapılan "Şehit Yüzbaşı Cengiz Topel Akdeniz Fırtınası Tatbikatı" ile Kıbrıs Türk Barış Kuvvetleri Komutanlığı ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığı arasında karşılıklı eğitim, iş birliği ve birlikte çalışabilirliğin geliştirilmesi amaçlanıyor.

Tatbikat, Türkiye’den hava, deniz ve kara havacılık unsurlarının da katılımıyla hava hücum, muharebe arama kurtarma harekatı tatbikatı ve eş zamanlı tabur görev kuvveti tatbikatları şeklinde, birleşik, müşterek ve fiili olarak icra edilecek.

Başbakan’ı izleyen kadın ajan ölü bulundu

Korku dolu anlar! Feribot karaya oturdu

İsrail, Kosova’yı bağımsız ülke olarak tanıdı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ZEYREK ZEMHERİ05 Eylül 2020 22:01

    hani ATATÜRK cü diye gecinen chp neden hükümete hiç olmaz ise destek olmuyor iyi parti ve hdp bir şey demiyorum.yazıklar olsun.bunlar bu ülkenin partileri değilmi.insan üzülüyor resmen.

  • Net man 05 Eylül 2020 18:39

    Ordular ilk hedefiniz Akdeniz ileri!!!!!!

  • Kamil Kurtyemez05 Eylül 2020 13:02

    ALLAH KOMUTANLARIMIZIN VE MEHMETÇİKLERİMİZİN YARDIMCISI OLSUN.