E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaAkbank, konut kredisinde faizi düşürdü---

Akbank, konut kredisinde faizi düşürdü

Akbank, konut kredisinde faizi düşürdü
23 Temmuz 2019 - 11:27 borsagundem.com

Akbank, konut kredisinde faiz oranını yüzde %1,49'a çekti.

Avantajlı ürün ve hizmetleri ile müşterilerine fırsatlar sunan Akbank, konut kredisinde faiz oranını yüzde %1,49’a çekti. 5 yıldan 10 yıla kadar ki vadelerde yüzde %1,49’luk özel faiz oranıyla Akbank, müşterilerin talep ve tercihlerine göre uygun ödeme seçenekleri de sunuyor. 

Müşterilerin tüm finansal ihtiyaçlarını en iyi koşullarda karşılamayı temel ilke olarak benimsediklerini vurgulayan Akbank Perakende Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Bülent Oğuz, "Müşterilerimize hayallerindeki eve kira öder gibi, kredi taksiti ödeyerek sahip olmaları için yeni bir imkan sunuyoruz. Bugünden itibaren 5 ile 10 yıl vade aralığındaki konut kredisi faiz oranımızı yüzde %1,49’a çektik. Ekonominin yükseliş dönemlerinin önemli bir belirleyicisi olan konut kredilerinde öncü olacağına inandığımız bu adımı atmaktan gurur duyuyoruz. Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından izlemeyi sürdürerek, avantajlı ürün ve hizmetleri sektörle buluşturmaya devam edeceğiz” diye sözlerini tamamladı.

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Volkan24 Temmuz 2019 01:05

    Satılmayan evlerin satılması için bankalar elini taşın altına koyuyor. Emlak fiyatları daha da düşer ise kredilerin karşılığı kalmaz. Batık krediler 30 da bir fiyata satmaktansa faizlerde indirim daha akıllıca.

  • MUSTAFA24 Temmuz 2019 00:42

    FAİZLE EV FALAN ALMAYIN ARABA HİÇ ALMAYIN BU ÜÇKAĞITÇILARA YEM OLMAYIN YAZIK ETMEYİN EMEKLERİNİZE HARAMDAN UZAK DURUN  BEREKETİNİ GÖRÜN

  • Poyraz23 Temmuz 2019 23:02

    Vergi affından dolayımı indirdiniz hayırlı işler

  • Vatandaş23 Temmuz 2019 20:44

    Üretim artmadıkça, İşsizlik oranı düşmedikçe, emekli ve çalışan kesimin alım gücü yükselmedikçe isterse faiz sıfır olsun fark etmez. Halk zor günler için biriktirdiği parasını ne konut nede araba için harcayamaz. Faiz düşürmedeki amaç bence döviz kurunu yükselterek milletin cebindeki parasını çalmak.

  • Ryu ken 23 Temmuz 2019 18:57

    1.49 faiz sanki çok düşük de, çok indirim olmuş da mağfiret gibi haber yapıyonuz. Altına Dolara devam abicim

  • HASAN TOSUN23 Temmuz 2019 14:28

    vay hinoğlu hin kurnaz,faizi yıllık 18 yaptım gelin alın kekliyeyim diyor,5-10 yıl arasına diyor,gelecek yıllar enflasyon %3-5-10 düşse sen 18 den faizi almaya devam edeceksin,turnayı gözünden vurup,deveyi havuduyla yutacaksın,üzümü sen sapını ben yiyeceğim,3 kağıtçılar,millet tuzakdan uzak durun