E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriAkbank, İzmir'de depremden etkilenen müşterilerinin kredi taksitlerini erteleyecek---

Akbank, İzmir'de depremden etkilenen müşterilerinin kredi taksitlerini erteleyecek

Akbank, İzmir'de depremden etkilenen müşterilerinin kredi taksitlerini erteleyecek
03 Kasım 2020 - 14:25 borsagundem.com

Banka, müşterilerinin talep etmesi halinde kullanmış oldukları tüketici kredilerinin taksitlerini ve ekstresi gelen kredi kartı ödemelerini 1 aydan 3 aya kadar faizsiz erteleyecek

Akbank, İzmir depreminden olumsuz etkilenen müşterileri için kredi taksit ve kredi kartı ödemelerini 3 aya kadar faizsiz erteleyeceğini duyurdu.

Bankadan yapılan açıklamaya göre, Akbank, İzmir depreminin ardından zor günler geçiren ve depremden olumsuz etkilenen bireysel müşterilerinin talep etmeleri halinde kullanmış oldukları tüketici kredilerinin taksitlerini ve ekstresi gelen kredi kartı ödemelerini 1 aydan 3 aya kadar faizsiz erteleyecek.

Banka, yine depremden etkilenen serbest meslek sahibi esnaf müşterilerinin de talep etmeleri durumunda kredi geri ödemeleri veya taksitlerini 1 aydan 3 aya kadar faizsiz olarak erteleyecek.

Akbanklılar, bireysel başvurularını Akbank şubelerinden veya Akbank Müşteri İletişim Merkezi'nden, serbest meslek sahibi esnaf Akbanklılar ise başvurularını şubelerinden yapabilecek.

91. saatte mucizenin adı Ayda

İstek İzmir Okulları’ndan depremzede çocuklara tam burs

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 62,35
En Yüksek: 62,55
En Düşük: 57,00
Değişim 6,49 %
FK: 4,88
PD / DD: 1,54
İşlem Hacmi 4.411.977.621
Toplam Adet: 73.963.329
Ağırlıklı Ort.: 59,61
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)