E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAkar: Yanlarına kalmayacak, hesabını verecekler---

Akar: Yanlarına kalmayacak, hesabını verecekler

Akar: Yanlarına kalmayacak, hesabını verecekler
08 Nisan 2020 - 11:55 borsagundem.com

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar bugün gerçekleşen hain terör saldırına ve korona virüs tedbirlerine ilişkin açıklamalar yaptı. "Hainlerin saldırısı yanlarına kalmayacak" diyen Akar "Şu ana kadar vakamız yok" şeklinde Kovid-19'a ilişkin bilgi de verdi

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, gündeme ilişkin soruları yanıtladı. Akar, (Diyarbakır'daki saldırı) "Bunların hiçbiri yanlarına kalmayacak. Bunlar mutlaka bunun hesabını verecekler. Arkadaşlarımız şu an arazide, başarılar diliyorum" dedi. Akar, "Her türlü tedbiri alıyoruz. Korona virüs özellikle operasyon bölgelerine sirayet etmedi" ifadelerini kullandı.

İşte Akar'ın açıklamalarından öne çıkanlar;

YAPTIKLARININ HESABINI VERECEKLER

(Diyarbakır Kulp'taki terör saldırısı) Hainlerin saldırıları yanlarına kalmayacak. Kararlılıkla mücadelemizi sürdüreceğiz. Mücadelemiz yurt içinde ve yurt dışında devam ediyor. Bunlar yaptıklarının hesabını daha önce olduğu gibi mutlaka verecekler. 1 Ocak'tan bugüne kadar 903 terörist etkisiz hale getirildi.

"BİRLİKLERİMİZDE KOVİD-19 VAKASI YOK"

Şu ana kadar birliklerimizde korona virüs vakamız yok. Silah ve mesai arkadaşlarım tedbirleri elden bırakmadan görevlerini kahramanca devam ettirmektedir.

"MASKE VE TULUM ÜRETİMİNDE MİLYONLARA ULAŞTIK"

Tesislerimiz bir haftada 4 milyon maske yapabilecek durumdayız. Halkımıza ücretsiz dağırım için de cerrahi maske konusunda 10 milyon rakamına ulaşacağız. Ayrıca haftada 105 milyon tulum da yapabilecek duruma geldik.

SAĞLIK CAMİASIYLA İŞBİRLİĞİ: "İLAÇ ÜRETİMİNE BAŞLAYACAĞIZ"

Bazı orduevlerimizi doğrudan sağlık çalışanlarına tahsis ettik. Tekniğimizi ve teknolojimizi gözden geçirip ilaç üretimine başlayacağız.

"İDLİB'TE GÜVENLİ DURUM SÜRÜYOR"

İdlib'te birkaç münferit ihlal var ama genel anlamda huzur ortamı devam ediyor. Burada bizim için teyakkuz esastır. Arkadaşlarımız büyük bir ciddiyetle takibini sürdürüyor.

Diyarbakır'da PKK köylülere saldırdı: 5 şehit

Yerli korona uygulaması geliyor

Albayrak: Çok daha fazla çalışacağız

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (18)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Vatan sever 08 Nisan 2020 23:59

    Her şey düzelecek derken bu defa törör başlıyor

  • kılıç08 Nisan 2020 22:54

    TERÖR YOK EDİLECEKSE ÖNCE MECLİSTEN BAŞLANMALI HDP DENEN TERÖR ÖRGÜTÜ MENSUPLARI MECLİSTE BİLE TERÖR ESTİRYORSA DAGDAKİ HAYİN BİTMEZ.

  • Aii Taş08 Nisan 2020 20:18

    Doğuda ermenilerin soykırımına uğrayan kürtler ermenilerden neden hesap sormuyor çünki hedefi çarpıtanlar var kürt halkına düşman olarakT. C devletini gösterdiler bunu yapanların başında fetö ve devletin içine çöreklenmiş cıa ajalarıdır pkk da bu kışkırtıcıların kiralık katilleridir

  • emekli08 Nisan 2020 20:02

    sayın kılıçtaroğlu nun yorumu nasıl acaba.kitabın iki  yüzünü okumaya devam edecek mi.ölen kişilere allahtan rahmet dilerim.Uyan sayın kemal 2 oy için doğruları sende gör.hdp yi yakandan düşür.

  • kürt türk kardeştir ayrım yapan kalleştir08 Nisan 2020 19:19

    kürtler pkk ya alenen karşı çıkıp devletle bütünleşme zamanı gelmedi mi hdp denen parti kürtlerin partisi gibi davranmıyor pkk nın güdümünden çıkamıyor kürt kardeşlerim daha iyi bir hayatı hak ediyor yalnız bu itlerden biran önce kurtulmalılar bizim sülalede birçok kürt var türk ve kürt aslında en iyi anlaşabilen kavimlerdir

  • yusuf08 Nisan 2020 19:02

    pkk nın kürt halkına verdiği zarar çok fazla yalnız bu kürt milleti hala akıllanmamış oyları nasıl hdpy gidiyor hala

  • 18 yıldır hesap sora sora bir hal oldunuz.08 Nisan 2020 18:57

    Oslo'da,Dolmabahçe'de,Habur'da,İmralı'da sorduğunuz gibi mi hesap soracaksınız???

  • CAN08 Nisan 2020 16:26

    HDP VE DESTEKÇİLERİ TERÖR ÖRÜGÜTÜNÜN SİYASİ AYAGIDIR BU HAYİNLERE KARŞI HAREKETE GEÇİLMELİDİR.

  • mali08 Nisan 2020 14:30

    Daha etkin tedbirlerle güvenlik sağlanmalı. Failleri aynı akıbetle cezalandırılmalı.

  • Biri08 Nisan 2020 14:11

    Eşkıya insan öldürür hdp gider bizim kahramanlarımız der chp gider hdp ile iş tutar Bu nasıl çelişki Ölenler belkide hdp ye oy verenler

  • sizi08 Nisan 2020 15:09

    birileri de gider bu eşkiyaları ibb seçimlerinde oy kazanmak için TRT'ye çıkarıp konuşturur

  • fahri08 Nisan 2020 13:59

    Sayın Bakanım,daha önce de burada işçilere saldırı oldu,lise öğrencisi işçiler şehit edildi.Neden tedbir almadınız,şimdi almazsanız bir yıl sonra bir daha saldırı olacak.Yazık değil mi bu fakir insanlara,bu PKK katilleri durmuyor işte.Nutuk atmayı bırakalım tedbir alalım.

  • doğru08 Nisan 2020 13:59

    hep meydan okuma sonuç sıfır...

  • Veli08 Nisan 2020 15:18

    Pkk dağda fare oldu senini deve kuşları ağma oldu

  • mustafa08 Nisan 2020 13:03

    e hadi yap hesabını verdir hatta hesap da verdirme hepsini cehenneme yolla yap artık bu saydıklarını hulisi ne bekliyorsun....

  • emekci08 Nisan 2020 12:54

    bugüne kadar yanlarına kaldı

  • MK08 Nisan 2020 12:47

    Allah Yar ve Yardımcınız Olsun

  • ZEYREK ZEMHERİ08 Nisan 2020 12:09

    YAKALASANIZ NE OLACAK.HİÇ BİR ŞEY .HAPİSHANELERDE KRAL GİBİ BAKILIYOR.YAKALADIKLARINIZI İDAM ETMEZSENİZ.VE BUNLARA DOKUNULMAZLIKLARI BULUNANLARIN AÇIK AÇIK DESTEK VERİYORUZ TERÖRÖSİTLERE VE İTFAKCILARININ ÖNLEYEMEZSENİZ.ÖLEN HEP GARİBANLAR OLACAKTIR.ÜLKEMİZDE ONLARCA İHTİLAL OLDU FAKAT HİÇ BİRİSİDE GÜÇLÜ BİR ANAYASA YAPAMADILAR.BUNUN EN MÜYÜK İLACI İDAM VE YURTDIŞINDAN SALDIRI GELİR İSE DE ORANIN KOMPLE İMHASI .AYNEN İSRAİL GİBİ HAREKET ETMELİYİZ.