E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem Akar ve TSK'nın komuta kademesi Şanlıurfa'da---

Akar ve TSK'nın komuta kademesi Şanlıurfa'da

 Akar ve TSK'nın komuta kademesi Şanlıurfa'da
16 Ağustos 2019 - 11:00 borsagundem.com

Milli Savunma Bakanı Akar ve TSK'nın komuta kademesi, ABD ile kurulacak Müşterek Harekat Merkezi'ne ilişkin inceleme yapmak üzere Şanlıurfa'ya geldi.

Akar ve beraberindeki Genelkurmay Başkanı Orgeneral Güler, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ümit Dündar, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz ve Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Adnan Özbal'ı, GAP Havalimanı'nda Vali Abdullah Erin, 2. Ordu Komutan Vekili Korgeneral Sinan Yayla ve diğer yetkililer karşıladı.

Akar ve TSK'nın komuta kademesinin bölgedeki birliklerde inceleme ve denetlemelerde bulunacağı öğrenildi. 

MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI: ÇALIŞMALARA DEVAM EDİLMEKTEDİR

ABD ile koordineli bir şekilde Suriye kuzeyinde tesis edilmesi planlanan Güvenli Bölge kapsamında; Şanlıurfa'da kurulacak Müşterek Harekât Merkezinin faaliyete geçirilmesine yönelik çalışmalara devam edilmektedir.

Dün Şanlıurfa’da kurulan harekât merkezinde koordine faaliyetlerini tamamlayan ABD Avrupa Kuvvetleri Komutan Yardımcısı Korgeneral Stephen Twitty başkanlığındaki ABD askerî heyeti, bugün temaslarda bulunmak üzere Genelkurmay Başkanlığı Karargâhını ziyaret etmiştir.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Kamil16 Ağustos 2019 14:58

    Haydi bakalım, 125.000 suriyeli daha sınıra geliyor, hemen alın içeriye, aç susuz kalmasınlar

  • Lale16 Ağustos 2019 13:50

    Yaşasın Abd suriye sınırımızı teftişe geldi. Çok heyecanlıyım

  • ali cak16 Ağustos 2019 11:21

    galiba çekiç güç geri geliyor

  • ?16 Ağustos 2019 11:14

    Biz pemsilvanyaya askeri heyet gönderemezken, koskocaTürk ordusunun 3 yıllık yıgınağının başına ABd kordineli askerler komutanlar gitmesi çok manidar. Allah sonumuzu hayır eylesin. Bu abd prangalarını ayaklarımıza dolayanlar, Allahından bulsun. Kimse sus pus demesin aslanlar gibi askerliğini yapan biri olarak yazıyorum.