E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAkar: Terör örgütü kandilde ne kadar kalleş olduğunu gösterdi---

Akar: Terör örgütü kandilde ne kadar kalleş olduğunu gösterdi

Akar: Terör örgütü kandilde ne kadar kalleş olduğunu gösterdi
20 Nisan 2019 - 18:53 borsagundem.com

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Bitme noktasına gelen terör örgütü, Berat Kandilinde üs bölgemize saldırarak ne kadar hain ve kalleş olduğunu gösterdi." dedi.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler ve Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ümit Dündar, terörle mücadele operasyonu merkezde hattında teröristlerle geçen limanda şehit olan 4 askerin naaşının memleketlerine ihtiyaç töreninizde yapıldı.

Harekat Merkezi'nde dün sınır hattında terör operasyonunda çatışmaya gittiğinde tarihin merkezini soyduran Akar, talimatlar verdi.

Bakan Akar, "Akar," İcra tarafından yönlendirilen operasyonlar neticesinde ağır kayıplar veren ve bitme odaları konuk terör örgütü, Berat Kandili'ni idrak ettiğimiz bir gecede üssü saldırarak bir kez daha ne kadar alçak, hain ve kalleşmeye başladığını söyledi. " diye konuştu.

"Bu menfur saldırıları bizleri yıldırmayacak, icra usulünü görev milletin gururu olan TSK'daki tevdiyle planlandı, tarihişte burada olabilir ve daha da azim ve orada olduğu şekilde getireceğim." diyen Akar, terörle mücadeleenin hassasiyeti devam etmekte vurgulandı.

Hulusi Akar, kaydettiği kaydetti:

"Vatan aşkıyla canlarını, millet sevdası ile birlikte feragat kahramanlar, şanlı, şerefli tarihimizin en müstesna sayfalarında bir araya geliyor. Bugüne kadar orada bundan sonra da TSK'nin tarihini denemek için ilham almak ve milletimizden alabilmek için fırsattan, son fırsatist'in hakikaten katılabiliyor. kimsenin şüphesi olmasın. " 

Şehitlere Allah'tan rahmet yaralılara şifa dileyen Akar, kaydettiği kaydetti:

"Evlatlarımız zaferleri ve mazisi insanlık tarihi ile birlikte ordumuzun kahraman ve fedakar mensupları olarak, vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğü uğruna şehitlik mertebesine ulaşmış oldular. gazi ve kahraman darı, tarihin her yerinde olduğu gibi terör belasından en kısa zamanda kurtulup aydınlık yerlerde kendinden, yarınlarından emin olarak yaşamaya devam ediyor. 

Bizim şerefli vazifemiz de aziz milletimizin güven ve gurur kaynağı, bugünün ve geleceğin korkusuz muhafızları olarak onu şartın altında yılmadan bekleyeye devam etmek olacak. Şimdiye kadar yaptığımız operasyonlarla şehitlerimizin, gazilerimizin bir damla kanını, yakınlarının ise bir damla gözyaşlarını yerde bırakmadık, bundan sonra da bırakmayacağız. A.A

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ahmet 21 Nisan 2019 10:21

    Bu görevdeki Gelmiş geçmiş en beceriksiz insan....

  • Mehmet yılmaz20 Nisan 2019 22:11

    Başkanlık sistemine evet verin şehit cenazeleri artık olmıcak ,yok yok üç beş kelle dediklerini saraylarında keyifle izliyorlar sahi neydi o yedikleri meyveler yemekler !!! Adamlara diyoz ki allah allah naraları ile haburdan soktunuz şimdi niye kalleş diyonuz sahi siz dün bugün niye sürekli değişiyorsunuz

  • CAFER KILIÇ21 Nisan 2019 19:28

    senin liderin kılıçtaroğlu bu şehitleri yapan pkk ypg onlar terörist olarak görmüyoruz demedimi.

  • abdullah 21 Nisan 2019 11:20

    insanlara iyi olmaları iyiliğe ulaşmaları için fırsat vermek gerekmez mi insan yanılabilir yanlış yapabilir  yanlış yapan her insanı yok edecek olsak yer yüzünde insan kalmaz hele birde zulme uğradığını düşünen insanlara gerçekleri görme fırsatı vermek gerekliydi gören gördü görmek istemeyen sonucuna katlanır.

  • Türkçeönemli20 Nisan 2019 20:01

    Haberi çaycıya mı yazdırdınız?Nasıl bir düzensiz yazıdır bu?

  • Şaka gibi 20 Nisan 2019 20:58

    Siz deyice ben de okudum ve inanamadım . Lakin burada sizin kibar ifadenizden ziyade bir maksad da var ama ne ???

  • Şimşek20 Nisan 2019 19:17

    daha önceki yıllarda bu hainlerin Ramazan Bayramının ilk günü, Kadir gecesi, insanların eğlendiği Yılbaşı geceside asker şehit ettiğini hatırlarım. Bunların insanlığı yok. Gözünüzü kırpmadan öldürün itleri. Allaha emanet olun.