E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAkar: Müşterek Harekat Merkezi tam kapasiteyle faaliyete başladı---

Akar: Müşterek Harekat Merkezi tam kapasiteyle faaliyete başladı

Akar: Müşterek Harekat Merkezi tam kapasiteyle faaliyete başladı
24 Ağustos 2019 - 16:44 borsagundem.com

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, güvenli bölge ile ilgili "İlk ortak helikopter uçuşu bugün yapılıyor. Ayrıca teröristlere ait mevzilerin ve tahkimatın tahribine de başlandı" dedi.

Akar ayrıca, İdlib'deki Türk gözlem noktalarıyla ilgili olarak da "İdlib'de gözlem noktalarımıza veya oradaki varlığımıza yönelik herhangi bir saldırıda meşru müdafaa hakkımızı sonuna kadar kullanırız" ifadelerini kullandı. 

Bugün başlatılan Pençe 3 harekâtına ilişkin de bilgi veren Akar, "Pençe-1'de 64, Pençe-2'de 16 olmak üzere son 8 ayda Irak’ın kuzeyinde 654 terörist etkisiz hale getirildi. Pençe-3 başarıyla devam ediyor" dedi. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • DOĞRU24 Ağustos 2019 19:58

    hem askeri hem sivil yetkililer devamlı konuşuyor, fakat yıllardır hem kuzey ırak hem  suriyedeki gelişen olaylar devamlı TÜRKİYE NİN  aleyhine işliyor...

  • Turizm 24 Ağustos 2019 18:39

    Bu durumda fıratın doğusundaki pkk silah bırakıp suriyeliler evine dönecek suriyenin bütünlüğü korunacak mı  bu konuda takvimi eylemi belirli yazılı bir anlaşma var mı ? Tam kapasiteyle faaliyete geçen merkezden uçurulan helikopterin Türkiyeye kısa orta uzun vadede getirisi ne ? 

  • mehmet24 Ağustos 2019 18:06

    bir an önce suriyeli kardeşlerimizi ana vatanlarına kavuşturalım.. 

  • MURAT24 Ağustos 2019 17:32

    Yuruyun aslanlar. Turkiye sizinle