E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAkar: Ateşkes bozulursa canlarını yakmaya devam edeceğiz---

Akar: Ateşkes bozulursa canlarını yakmaya devam edeceğiz

Akar: Ateşkes bozulursa canlarını yakmaya devam edeceğiz
12 Mart 2020 - 10:07 borsagundem.com

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, İdlib'deki ateşkese ilişkin yaptığı açıklamada "Rus askeri heyetiyle görüşmeler devam ediyor. Büyük oranda mutabakat sağladık. Ateşkes bozulursa, onların da canını yakmaya devam edeceğimizi söyledik." dedi

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, İdlib'deki ateşkes ile ilgili ''Rus askeri heyetiyle görüşmeler devam ediyor. Büyük oranda mutabakat sağladık. Ateşkes bozulur, saldırılar devam ederse bıraktığımız yerden başlamaya, onların da canını yakmaya devam edeceğimizi söyledik" dedi. Korona virüs önlemleriyle ilgili de konuşan Bakan Akar, ''Okullar ve eğitim merkezlerindeki öğrenci ve kursiyerlerle birlikte askerlerimiz de belli bir süre hafta sonu izne çıkmayacak'' diye konuştu.

Bakan Akar'ın açıklamaları şöyle:

ATEŞKES BOZULURSA CANLARINI YAKMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Rus askeri heyetiyle görüşmeler devam ediyor. Büyük oranda mutabakat sağladık. Ateşkes bozulur, saldırılar devam ederse bıraktığımız yerden başlamaya, onların da canını yakmaya devam edeceğimizi söyledik.

İdlib'de tüm unsurlarımızla mevcudiyetimiz devam ediyor. Çekilme söz konusu değil, birliklerimiz, unsurlarımız yerlerini muhafaza ediyor.

KUZEY IRAK'TA ÜST DÜZEY 5 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Hava Kuvvetlerimizin Irak'ın kuzeyinde MİT'le koordineli operasyonunda KCK'nın sözde yönetiminden biri kadın 5 terörist etkisiz hale getirildi.

ÇARŞI İZİNLERİ İPTAL

Karargah ve birliklerde tedbirleri hayata geçirdik. Yurt dışı temasları ile heyetlerin yurt dışına gidişlerine kısıtlama getirdik.

Okullar ve eğitim merkezlerindeki öğrenci ve kursiyerlerle birlikte askerlerimiz de belli bir süre hafta sonu izne çıkmayacak.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (10)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • doğru 12 Mart 2020 12:13

    akılla ortaya çıkan her zaman kazanır,kabadayılıkla ortaya çıkan kaybetmeye mahkumdur...

  • efe can12 Mart 2020 11:37

    Allah akıl fikir versin millet virüs derdinde bunlar hala idlip de idlip .. savaş da savaş .. ıslah eylesin..

  • fafa12 Mart 2020 10:24

    Kardeşim neden tahrik ediyorsunuz,neden kışkırtıcı konuşma yapıyorsunuz,oturup anlaşmak yok mu,siz öyle konuştukça Amerika ve İsrail göbek atıyor.Şu da bir gerçek Rusya izin vermeden bir şey yapamıyoruz.Nitekim dönüp Rusya'ya gittik,lütfen tansiyonu düşürün,yapabileceğinizi söyleyin.

  • fafa12 Mart 2020 17:26

    Ben senin gibi hakaret etmeyeceğim,sadece gerçeği yazacağım;sen okuduğunu anlamıyorsun;benim yazımda asker çekelim diye bir cümle var mı?Yok.İsrailli,Yaari diye bir adam geçen gün,''Biz istemeden Türkiye bizim yapmak istediğimizi'yapıyor''dedi.Anladın galiba.

  • Nedim12 Mart 2020 14:39

    Şu çok bilmiş ukalalığı bırak!  TÜRK ASKERİ GEREKTİĞİ İÇİN ORADA  SURİYE DEN NEDEN ÇIKALIM!  Artık bu sersemliği bırak!   Sözcü gaztenekesini  okuyup ta zırvalama!  Sahibi Londra ya kaçtı orada gebermişti!  Oğlu da öyle ne idüğü belirsiz tipler.  Adam olun artık adam.

  • Psiko12 Mart 2020 10:23

    Yeter be virüs yüzünden battık zaten birde idlip yaratmayın yeniden

  • Kahrol chpkk12 Mart 2020 10:23

    PASAM SENİ SEVİYORUZ..ADAMSİN...

  • Kemal baba12 Mart 2020 14:35

    Yalakasın sen

  • KEMAL YILANKIRKAR12 Mart 2020 10:13

    esad ın askerleri geberdikce içimizdeki senpazitanları ittifakcıları işbirlikçileri adete çılgına dönüyorlar.keşke yanlış yapsalarda gebertebildiğimiz kadar gebertsek.yıllarca teröristleri yetiştirip yetiştirip ülkemize zarar verdirdiler birsünü canlar şehit oldu.ülke kerbala ya döndü.

  • fafa12 Mart 2020 10:24

    Kimse Esat'ın sempazitanı değil,herkes senin gibi Türk,düşünmeden yazıyorsun,Suriye'den nasıl çıkacağımıza bir vatandaş olarak hiç kafa yordun mu?Türkiye^'nin ekonomisi buna dayanabilecek mi,bu kaçkınlar ne olacak?