E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAkademisyen eşini 17 yerinden bıçakladı---

Akademisyen eşini 17 yerinden bıçakladı

Akademisyen eşini 17 yerinden bıçakladı
03 Aralık 2019 - 21:55 borsagundem.com

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Bilişim Daire Başkanı Cengiz İ., kendisi gibi akademisyen olan eşi Elif İ.’yi 17 yerinden bıçakladı. Hastaneye kaldırılan kadın tedavi altına alınırken, kocası ise tutuklandı.

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Bilişim Daire Başkanı Cengiz İ. ile Sakarya Üniversitesi'nde öğretim görevlisi olan eşi Elif İ. arasında şiddetli geçimsizlik yaşanıyordu. İki çocukları olan çift, aralarında yaşanan tartışmalar sebebiyle boşanma aşamasına gelmişti. Geçtiğimiz Pazar Günü Cengiz İ. eşi Elif İ. arasında Üsküdar'da bulunan evlerinin önünde yine tartışma çıktı.

17 YERİNDEN BIÇAKLADI

Tartışmanın alevlenmesi üzerine Cengiz İ. eşi Elif İ.'yi 17 yerinden bıçakla yaraladı. Öğretim görevlisi kadın kanlar içerisinde yere yığılırken, eşi ise kaçtı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri Elif İ.'yi hastaneye götürürken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı. Soruşturma kapsamında Elif İ.'nin kendisini bıçaklayanın eşi olduğunu söylemesi üzerine polis Cengiz İ.'yi gözaltına aldı.

Emniyette yapılan sorgulamaların ardından Cengiz İ. tutuklanırken, Elif İ.'nin ise tedavisi sürüyor.

20 yaşındaki genç balerin evinin önünde bıçaklandı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Gerçekçi04 Aralık 2019 08:45

    Maalesef feministlerin gönlünü yapacağım diye kanun yasa yapılırsa kadınlar bu kadar şımartılırsa sonuç bu şiddet tabi ki kötü ama nedenlerinin tüm gerçekliğiyle araştırılması lazım.

  • Ercan kocabas04 Aralık 2019 08:15

    Yanlış yapmış cezasını çekmeli.

  • erol g.04 Aralık 2019 01:43

    HALKIMIZIN PSİKOLOJİSİ İYİCE BOZULDU HAFTANIN 7 GECESİ DE TV KANALLARINDA PSİKOLOGLAR TV PROGRAMLARINA ÇIKARILARAK HALKIMIZIN PSİKOLOJİSİ DÜZELTİLMEYE ÇALIŞILMALI

  • pazarci03 Aralık 2019 23:37

    kagit uzerindeki diplomasi akademisyen,beyin ve insanlik/kisilik seviye diplomasi hangi seviye acaba.

  • kaptan03 Aralık 2019 22:04

    bir ALLAHIN KULU yokmu ? yorum yapacak BAŞKA ŞEY OLSA  NE YORUM YAPARSINIZ ACABA  ?