E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAK Parti'ye katılım---

AK Parti'ye katılım

AK Parti'ye katılım
27 Ekim 2015 - 11:32 borsagundem.com

Sakarya'nın Geyve ilçesinde AK Parti'ye 50 kişilik MHP'li katıldı

Sakarya'nın  Geyve ilçesinde bir süre önce partisinden  istifa eden aralarında eski MHP Geyve İlçe Başkanı Tahsin Kolat'ın da bulunduğu  50 kişi,  AK Parti'ye katıldı. 

AK Parti  Bursa Milletvekili Tülin Erkal Kara, Geyve Öğretmenevi'nde  düzenlenen tören yaptığı konuşmada, Türkiye'de 7 Haziran'dan bu yana çok şeyin  değiştiğini belirterek, "Sizlere şunu söylemek istiyorum, doğru adrestesiniz"  dedi. 

AK Parti  Sakarya Milletvekili adayı  Şaban Dişli de "Sen ben yok  Türkiye var" sloganıyla çalışmalarına devam ettiklerini ifade etti. 

Partiye yeni katılanların 1 Kasım seçiminin memleket meselesi olduğunu  bir kez daha gösterdiğini vurgulayan Dişli, şöyle devam etti:  

"Herkese çok teşekkür ediyorum. Bir oy ne değiştirir demeyelim. Mesele  memleket meselesi. Önümüzdeki günlerde katılımlar sürecek. İnşallah AK Parti tek  başına iş başına gelecek. Sizler bize ne kadar güçlü destek verirseniz, bizler de  sizler için bir şey isterken daha güçlü oluruz. Hükümet yok, Kuramadık. Geçici  bir hükümet ile devam ediyoruz. Başbakanımızdan Allah razı olsun. 'Aynen  kaldığımız yerden projelerimiz devam ediyor' dedi. Bunun için biz bu ülkeye  hükümetsizlik yaşatmayacağız. İş dünyası en az 3 yıl önünü göremez ise özel  sektörden kimse bahsedemez. Bu ülke uluslararası medya kuruluşlarından yatırım  yapılabilir ülke seviyesine geldi. Bunun için çok büyük mücadeleler verdik.  Sonunda Türkiye yatırım yapılabilir ülke seviyesine geldi." 

Dişli, konuşmasının ardından AK Parti'ye katılan ve aralarında eski  MHP Geyve İlçe Başkanı Tahsin Kolat'ın da bulunduğu 50 kişiye rozetlerini taktı. 

Kolat da AK Parti teşkilatının çalışmalarını gördüğünü belirterek,  "Beni de yaptıkları ve yapacakları çalışmalarda aralarına aldıkları için memnun  oldum. Kabul ederlerse yapılacak çalışmaları paylaşacağız. İlk günkü aşkla durmak  yok, yola devam diyorum" dedi. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • BUNE GÜZELLİK.27 Ekim 2015 23:34

    50 kişilik satılmış adammı acaba kaça sattılar kendilerini bizlerin hakları sizlere HARAM olsun inşllah hep IZDIRAP içinde yaşarsınız.