E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAK Parti'nin seçim manifestosu için tarih belli oldu---

AK Parti'nin seçim manifestosu için tarih belli oldu

AK Parti'nin seçim manifestosu için tarih belli oldu
08 Ocak 2019 - 18:24 borsagundem.com

AK Parti Sözcüsü Çelik, "Manifestoyu açıklayacağımız geniş katılımlı tanıtım toplantısını 31 Ocak Perşembe günü Ankara'da yapacağız." dedi.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısı  devam ederken parti genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında gündeme  ilişkin soruları yanıtladı, değerlendirmelerde bulundu.

MKYK'de yerel  seçime ilişkin takvim ve hazırlıklar çerçevesinde  çalışmaların gözden geçirildiğini belirten Çelik, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu  ile partisinin Dış İlişkiler ve Ekonomi İşler başkanlıklarının sunum yaptığını,  TBMM'deki çalışmaların değerlendirildiğini bildirdi.

Çelik, yerel seçimlerde Cumhur İttifakı'nın başarılı olması için  teşkilatlarının 81 ilde faaliyetlerini güçlü bir şekilde yürüttüklerini  vurgulayarak, "Yakın zamanda da çeşitli illerde Genel Başkan Yardımcılarımız,  MKYK üyelerimiz o illere giderek, adayları açıklayacaklar. Böylece her ilde  adayların açıklanmasıyla ilgili kapsamlı bir faaliyet gerçekleştirmiş olacağız."  diye konuştu.

"AK Parti ile MHP'nin ortak miting yapıp yapmayacağı ve ilçe belediye  başkan adaylarının açıklanacağı tarihin" sorulması üzerine Ömer Çelik, şunları  kaydetti:

"Bu hafta sonu pek çok Genel Başkan Yardımcısı ve MKYK üyesi  arkadaşımız farklı farklı illere giderek, bazısı bir ile bazısı iki ile giderek,  o ilde adayları açıklayacaklar. Kapsamlı bir şekilde o ilde bunun bir gündem  olmasını istiyoruz hem adaylarımızı açıklıyoruz."

Manifesto 31 Ocak'ta

AK Parti Sözcüsü Çelik, "Manifestoyu açıklayacağımız geniş katılımlı  tanıtım toplantısını 31 Ocak Perşembe günü Ankara'da yapacağız." bilgisini  paylaştı.

AK Parti ile MHP'nin ortak miting yapmasının söz konusu olup  olmadığının sorulması üzerine Çelik, "Ortak miting konusuna olumlu bakıyoruz tabi  bu Genel Başkanların takdirindedir, Sayın Cumhurbaşkanımızın ve Genel Başkanımız  ile Sayın Bahçeli'nin uygun görmeleri halinde bu gerçekleşecektir. Bunun Cumhur  İttifakı mesajlarının daha güçlü bir şekilde mitinglerde verebilmesi açısından  son derece pozitif bir etki yaratacağını düşünüyoruz." şeklinde konuştu.

Çelik, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun partisinin TBMM grup  toplantısındaki "Ziraat Bankasının futbol klüplerine yönelik yapılandırma  kararına yönelik kararı" hakkındaki konuşmaların sorulması üzerine, şu  değerlendirmede bulundu:

 "Siyaset alanında CHP'nin kavga edeceği alanlar tükenmişti yine ne  bulacaklar diyordum en son futbolu buldular. Bu bakımdan kendilerine ait bir  rekordur. Futbol ile kavga eden bir siyasi parti olarak tarihe geçecekler.  Halbuki futbol ile kavga etmek hayatla kavga etmektir. Bu yapılan düzenleme  esasında şöyle bir argüman getiriyorlar diyorlar ki 'Ziraat Bankası çiftçi için  kurulmuş bir banka, bunun bir yapılandırma içerisine gitmesi çiftçiye  verilecekler konusunda eksiklik yaratır.'
Ziraat Bankası, sadece çiftçiye hizmet veren bir banka olma özelliğini  her zaman aşmıştır, çok büyük bir banka haline gelmiştir, küresel bir oyuncu  haline gelmiştir. Tabii ki o bankanın genetiğinde çalışanlarının önceliğinde her  zaman için çiftçi vardır ama çok daha büyük bir şekilde, yani sanayiciye diğer  bankacılık alanlarına ilgi gösteren bu konuda iddialı olan bir bankadır.  Çiftçimize verilecekler konusunda, çiftçiye dönük olarak yapılacaklar konusunda  bu bahsettiğimiz konular CHP'lilerin iddia ettiği gibi herhangi bir eksiklik ya  da olumsuzluk oluşturmayacaktır. Ziraat Bankası futbol kulüplerinin borçlarını  silmiyor, yeniden yapılandırıyor. Bu da tabii ki bir takım gelirlere otomatik  olarak el koyma suretiyle oluyor. Bu alanda uzun zamandır bir reform beklentisi  vardı."

- AK Parti'nin 16 yıllık  ortalamasına baktığınızda 9,54'tür. Yani tek rakamdır, 10'un altındadır. Önceki  14 yılın ortalaması ise yaklaşık 70,3 civarındadır."

(ABD heyetinin temasları) Müttefik deyince ABD'nin aklına ilk olarak Türkiye'nin gelmesi  gerekir. Ama 'DEAŞ'tan müttefikimiz' diye bahsetmeleri büyük bir kırılmadır. Türkiye Cumhuriyeti Devletine 'Kürtlere dokunmayın' diyen  kim varsa, aynaya baksınlar, Kürtlere yaptıkları zulmü hatırlasınlar. 

(İmamoğlu'nun randevu talebi) Muhtemelen bu hafta içinde olabilir.

(Fazıl Say konseri) Cumhurbaşkanımız konsere katılmak istiyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Tam komedi08 Ocak 2019 22:44

    Sarayın tavrı belli yandaş doyurmaya devam , peki bunca haksız uygulamayı kim savurur ? Tabiki cebine 3 kuruş koyulan troller peki neden savunurlar ? Adam ekonomiden anlamaz eğitim , adalet , güvenlik , insan hakkı , huzurdan anlamaz kendi çıkarına ters birşey olunca sosyal medyadan isyan eder sonra ne der biliyormusunuz ? " Elim kirilsaydi da oy vermeseydim " faturayı yine kensisine keser akıllım !

  • Huzurun Kaynağı08 Ocak 2019 20:44

    İnadına Türkiye , inadına Ak Parti, inadına Cumhur ittifakı ... Durmak yol yola devam ...

  • Tuzum kuru çünkü ...08 Ocak 2019 22:09

    Her zorlukta bir kolaylık vardır ... Bu ayet şiarımızdır . Kurtuluş savaşımızın ve tarihimizdeki muzaffer gazaların sırrı budur ve senin bu hikmeti anlamanı zaten beklemiyorum . Keşke anlayabilseniz...

  • Tuzu kuru08 Ocak 2019 21:36

    Hani yola , dolar 5.5 faizlar yuzde 24 dunyanin en fazla borclu ulkesi olma yoluna degil mi

  • Haha08 Ocak 2019 20:11

    Sizin tek manifestonuz kavga ve gerginlik