E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAK Parti’nin İş Bankası’nda hisse devri için taslağı hazır---

AK Parti’nin İş Bankası’nda hisse devri için taslağı hazır

AK Parti’nin İş Bankası’nda hisse devri için taslağı hazır
13 Şubat 2020 - 10:11 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın başkanlık ettiği AK Parti’nin son MKYK toplantısında, İş Bankası’ndaki CHP hisselerinin Hazine’ye devri gündeme geldi

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (30)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mahmut Demircioğlu13 Şubat 2020 21:36

    Çok geç kalınmış, doğru, hukuki bir hamle...

  • ______,______13 Şubat 2020 15:22

    bencede chp büyük bir rantın üzerinden güç almaktadır.ATATÜRK ün hisse Bankaya yalnızca satılmalı ve chp nin kanburluğundan kurtulmalıdır.chp bu ülkenin partisi de diğerleri bu ülkenin partileri değilmi chp hem gidip teröristleri destekleyen ve bu ülkeyi yıkmak parcalamak ve kürdistan devleti kurmak için gece gündüz çalışır iken kemal ne yaptı partıyi bitirdi.gitti onlar ile el ele kolla girdi ittifak yapmadımı .bizlere bir tana projeleri varmı lütfen söylesinler.sürekli milleti tahrik etmekten başka.

  • Şükrü Beyazkaya 13 Şubat 2020 17:45

    Çözüm sürecinde pkk ‘lılarla işbirliği yapan,kobaniye Ülkemizden geçiş yaparak giden teröristlere zılgıt eşliğinde lahmacun,pide dağıtan,Diyarbakır’da meydanda terör destekçisi şıvan perver ve İbo ile beraber megri megri söyleyip ağlayanlar,Leyla Zana ve Barzani ile ağlaşıp öcalan’ın mektubuna ağlayanlar,Türkiye Cumhuriyet’inin hakim ve savcılarını bu köpeklerin ayağına,sınıra gönderip sözde mahkeme kurduranlar CHP’liler miydi ? Varsa biraz beyninizi çalıştırın da uşaklık yapmayın.

  • Faruk 13 Şubat 2020 15:20

    Ticaretin millisi falan yok. İnsanların nasıl derisini alırım havasındalar. Siyasi partilerin bu tür ortaklık tı hisse dar olmalarını uygun bulmuyorum. Hali hazırda veya gelecek partiler de kendilerine gelir kapılarını aralamaya kalktığında devleti yönetmeyi bırakıp ticarete mi yönelecekler. Ayrıca aynı coğrafyada yaşayıp bu kurumlardan emeklilerin saglıktan faydalandıkları kuruluşlara bir bakın. Aldıkları emekli maaşlarına da. Milli deyip varlıkları buralar da kullan ma tercihinden yana bulunan bu milletin insanına. Kuruluş kar a geçtik deyip mudilere dağıt

  • öneri güleni13 Şubat 2020 12:22

    telekom da zamnında hazinenindi . aldı elin yabancısı 5 kuruş vermedi. telekomdan kazandığını verdi başka telefoncuya. 😡 şimdi sıra işbank da galiba önce hazineye ardından elin yabacısına ücretsiz olarak tabi. 🤔 ( altın yumurtlayan tavuk ttkom örneği orta)

  • Türkoğlutürk 13 Şubat 2020 13:34

    Arada komisyon alan köşeyi döndü

  • Nedim13 Şubat 2020 12:21

    İş Bankasının % 28 i chp nin bu açık mı? Son derece açık!   Chp bundan faydalanmıyor falan bu hikayeleri bırakın!  Tdk kendisine ödenek verilmediği için kaç kere mahkemeye verdi!   Banka dan çatır çatır temettü  yediler!  Son derece açık ki ortağı görünüyor.  Yani Atatürk ün diğer mirasına  ihanet ettikleri açık!

  • Nedim çok hoşsun ve boşsun13 Şubat 2020 18:54

    Nedimciğim çok haklısın sen "Allah" der demez ben cinli gibi delirdim... Haydi senin istediğin olsun, mutlu oldum. Sayende Müslüman oldum, haydi haydi mutlu ol. Darwin bilginden de müthiş etkilendim hemen iman falan ettim, haydi mutlu ol haydi. Tamam haydi yine iyisin. Ya iyi eğlenmişsin sayemde haydi yine iyisin. Bugün de böyle geçti ömrümüzden.

  • Nedim 13 Şubat 2020 17:05

    Cahil sus yav!  Charles  Darwin demişti ki ''bütün diğer canlı formları, özellikle maymun ile insan arasında ara geçiş formları olmalıdır!  Eğer bulunamazsa benim teorim geçersizdir'' Bugüne kadar sahte montajlı kemikler dışında hiç bir canlı türü arasında arasında ara geçiş formları bulunamadı!  Bir de indirgenemez komplekslik durumu var ki eğer bir canlı bir özelliği eksik olursa yaşamını ve türünü sürdüremez yani senin 250 yıllık antika fikirlerinin geçerliliği yok.  Big ben doğru evrim tastamam yalan . Ahmaklığından kurtulmanı  Allah tan  dilerim ama  o da Allah ın takdiri.

  • Nedim13 Şubat 2020 16:52

    Bu aşağıdaki deftersizi delirtmek ne güzel şeymiş!  Allahuekber!

  • Nedim13 Şubat 2020 16:46

    Sus yav lı ahmak anladığım kadarıyla baş münafığın izinden gitmiş ve fena çarpılmışsın!  Tıpkı sonradan çarpılacaklara örnek olmuşsun!  Belki seni okuyup ta akıllanırlar!  

  • Nedim13 Şubat 2020 16:43

    Sen sus deyyus  Allah vardır!  Hem bu Dünya da hem de Ahirette rezil olmaya hazırlan!  ALLAH  kelimesi dahi seni yaktığı için tahammül edemiyorsun!  ALLAHU EKBER!

  • Sus yav13 Şubat 2020 14:46

    Necdet, Allah yok. Bunu algılayacak bir birikimin de yok. Zaten manipülasyona açık olacak bir zihnin var dolayısıyla "foyan çıktı" gibi histerik krizlerinle gününü geçirirsin. Koskoca ülkede iyi olan her şeyi, Köy Enstitüleri gibi, her şeyi mahvettiniz kör cehaletiniz ve kutsallıklarınızla. Aslında düşünen ve sorgulayan bir insan bu ülkede CEHENNEMİ yaşar. Şeytana gerek yok Necdet, siz varsınız ya. Sana cennetinde mutluluklar, yapay cennetinde. Umarım bir gün gerçek dünyaya dönersin. Sanmıyorum ama. Bu ülkeyi sizin zihniyetiniz mahvetmeye devam ediyor ve edecek. Başarılar. Yazma bana cevap Necdet. Aslında hata sizin de değil koskoca imparatorluk sizi eğitmemiş, aydınlar nasıl eğitecek? Ata ve arkadaşları bu ülkeye inanmıştı. Yazma bana Necdet, tarih oku biraz. Biz çok okuduk. Okumak da bu ülkenin cehennemidir. Yazık ölen onlarca gence ve yazık kalem tutan bütün ellere. Ha bu arada vücudumdaki hüküm evrimin neticesinde. Ama sen ne anlarsın. Yazma sakın. Şşş cahillikle kal...

  • Nedim13 Şubat 2020 14:05

    Bak sen şu işe!  Madem Allah a inanmıyorsun!   Yazıların içeriği seni neden rahatsız ediyor?  Ayrıca senin ne Hak kın olur da bana  inanmadığın bir haramı da gönderiyorsun?  ben söyleyeyim çünkü foyanız meydana çıkıyor!  yalanlar üzerine kurduğunuz basit dünyanız çatırdıyor!  Ya varsa diye o vicdani şüphe sizi yakıp bitiriyor!  Çünkü vicdan Allah ın  Rahman sıfatındandır!  Kim ki vicdanını körler ise artık  şeytan ın dostu olmuş demektir!  Sen zerre kadar vücudunun çalışmasında hükmün yok ama zavallı inkarın hemen ortada!  Ne yazık!  

  • Ne alaka13 Şubat 2020 13:23

    Keşke sizin gibiler bu ülkeyi terk etse de rahat etsek ya. Hem gençliğimizi hem geleceğimizi mahvettiniz. Şu üsluba şu tavra şu algıladığınız dünyaya bakın. Cidden keşke yaşadığınız pembe dünyayı biz de yaşasak. "Türkoğlu denen kimin kırması olduğu belli olan soytarı ben Allah tan başka kimseye secde etmem" bakın Allah mallah diyor bu nicki Necdet olan varlık. Olmayan bir şeye inanacağıma, etrafa salya sümük saldıracağıma ve bir ENKAZı gelecek kuşağa bırakacağıma geberip gitmeyi tercih ederim. Keşke siz de öyle düşünseydiniz de bize bir gelecek bıraksaydınız. Türklük falan, Allah filan, şanlı tarih falan. Şimdi Amerikan'ın oyunları falan da der, Allah falan der. Gökten ne olduğu belirsiz bir şeye inanmam. Ekonomiye, intiharlara ve tarıma bakarım. Sizin Allah'ınız sanırım Türkiye'ye bile yetmiyor. Konuş dur şimdi. Ha alın bu hisseleri geriye yine bir enkaz bırakın bize. Hak'tan bahsediyorsunuz ya gençlerin hakkı HARAM olsun size.

  • AHMET ÖZBİR13 Şubat 2020 11:44

    MİLLETİN hakkı millete! İşbankası hisselerinden CHP yıllardır faydalandı, buna seyirci kalındı. AK Parti bir yanlışa daha dur diyor, HİSSELER HAZİNE'YE, MİLLETİN KENDİSİNE! Hayırlı olsun.

  • Ahmet Ösbir 13 Şubat 2020 13:31

    Daha HAYIRLI OLMADI Ahmetciğim. O tahttan ineceksiniz. Ama bugün ama yarın. Sıkı tutun düşüşünüz sert olacak.

  • Türkoğlutürk 13 Şubat 2020 13:00

    Tarımda hayvancılıkta bitmedi ise ithalatın nedeni nedir Nedim. Et başlıktaki kuyruk nedir.

  • Nedim13 Şubat 2020 12:38

    Tarım da bitmedi Hayvancılık ta bitmedi!  Çünkü hayvanatlarla uğraşmak  benim işim.  Böyle mallara ne istatistik ne açık görünen  kalkınmışlık ne de başka bir şeyi görmek istemez! Sadece kendi  gerzek kafasındaki Türkiye yi size anlatır.  Her kelamı aşağılık bir yalandır!  Tıpkı pirleri yalandaroğlu gibi!  Öyle ki bu zevatın soyadı bile yalan! Değil mi palyaço kubi

  • Türkoğlutürk 13 Şubat 2020 12:21

    Banka kuracak yeteneğin yoksa banka satarsın.

  • kubilayhan13 Şubat 2020 12:10

    çöreklenip yok edeceksiniz neye bir katma değer eklediniz.Tarım ve hayancılık bitti üretim ekonomisi bitti beton ve taş ekonomisi var şuan oda milattan önceki taş devrine geri döndük demektir.Para bitince herşeye saldırılıyor. :( 

  • geçin o işi 13 Şubat 2020 11:34

    iş bankasına sulanamayacaksiniz. turkiyenin gurur kaynağı en başarılı şirketlerinden birini de üç paralık jale getirecekler

  • Volkan13 Şubat 2020 11:33

    Önce SISE ler birleşseydi,  Borsa tepe yapınca bu haber ortaya salınıyor.

  • ÜRETİM13 Şubat 2020 10:48

    Elde ne var ne yok bir an önce ortaya çıkarılıp satılmalı. Şeker fabrikalarında, Türktelekom da olduğu gibi halkımız ne de olsa doğal karşılıyor. :D 

  • Nedim13 Şubat 2020 13:17

    O halde  Esed katili zavallı insanları vurmaya devam etsin milyonlarca kadın çoluk çocuk vs. sınırımıza yığılsın!  Biz de elimizi kolumuzu bağlayalım bekleyelim  öyle mi? Bu arada  Amerika  pkk ya silah vermeye devam etsin biz yine bakalım!  Her  yeden bizi  sarsınlar biz seyretmeye devam  edelim!  Ne işimiz var Suriye de? Yan  yatalım gitsin!  İşte bunların  ..k kafaları bu herkes anlasın bilsin ki  bunların Türkiye için ne ellerinden ne dillerinden tek bir Hayr ve iyilik sadır olmaz!

  • Nedim13 Şubat 2020 12:31

    Türkoğlu denen kimin kırması olduğu belli olan soytarı ben Allah tan başka kimseye secde etmem.  Bu cahil ve angut kafa ile cadde de  sokakta yürümesini nasıl beceriyorsun?

  • Nedim13 Şubat 2020 12:04

    Halka açıklanmayan durumlar var!  Genel başkana ve partiye de para gidiyor. Sandığınız gibi değil!  

  • Türkoğlutürk 13 Şubat 2020 11:57

    Nedim sen git abd askerine secde et. Takunyalı bopçu. İsraile hizmet suriyeyi parçalamaktan geçer.

  • Vatandaş13 Şubat 2020 11:48

    Nedim bey bir kere iş bankasında hisse yspıdını incelemenizi öneririm. CHP nin iş kurucu hisselerindeki geliri mecburen dil kurumuna gidiyor. Hazineye başka gelecek para kalmadıpı için bu hisselere göz dikildi

  • Nedim13 Şubat 2020 11:38

    İş Bankasını Chp nin elinden kurtarmak çakalın ağzından et almaya benzer!