E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAK Parti'nin 16. yıldönümüne 6 bin davet---

AK Parti'nin 16. yıldönümüne 6 bin davet

AK Parti'nin 16. yıldönümüne 6 bin davet
13 Ağustos 2017 - 08:10 borsagundem.com

AK Parti, 16. kuruluş yıldönümünü yarın Sincan’daki Harikalar Diyarı’nda kutlayacak.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla büyük kutlama yerine daha sade bir etkinlik olarak planlanan yıldönümü programına eski bakan, milletvekili, parti yöneticisi ve kurucuların yanı sıra eski belediye başkanları ve örgüt yöneticilerinin de aralarında bulunduğu 6 bin kişi davet edildi. Hürriyet'in haberine göre eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ile Bülent Arınç ve Sadullah Ergin’in de aralarında bulunduğu eski bakanların katılımının beklendiği etkinliğe, eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün katılıp katılmayacağı ise henüz netleşmedi.

AK  Parti tarafından etkinlik alanına, partinin 16 yıllık hikayesini anlatan  fotoğraflardan oluşan bir "Zaman Tüneli" ve partiyle ilgili yazılmış kitapların  bulunacağı mini kütüphane kurulacak. Etkinlikte, 16'ncı yıla özel hazırlanan AK Parti’nin 16 yıllık  hikayesi ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın siyasi hayatını anlatan filmler de  davetlilere gösterilecek.  Program, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Başbakan Binali Yıldırım’ın  konuşmalarıyla sona erecek. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Hakkaniyet 13 Ağustos 2017 10:35

    Siyasi varlığını zahiren AKPARTİ ye borçlu olan sayın gül Cumhurbaşkanı olduktan sonra o kadar zikzak çizdi ki artık AKPARTİ seçmenine güven telkin veremediği gibi diğer kanadın da olsa olsa tek atımlık fişeği olabilir ... umarım yanılırım ...