E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAK Partili vekil istifa etti ---

AK Partili vekil istifa etti

AK Partili vekil istifa etti
30 Aralık 2013 - 15:55 borsagundem.com

AK Parti İzmir Milletvekili Erdal Kalkan, partisinden istifa ettiğini açıkladı

AK Parti İzmir Milletvekili Erdal Kalkan, partisinden istifa ettiğini açıkladı.

Kalkan, bilindiği gibi geçtiğimiz hafta AK Parti'den kesin ihraç talebiyle disipline sevk edilmişti.

KALKAN, YARGIYA BASKI YAPILDIĞI İDDİASIYLA HÜKÜMETİ ELEŞTİRMİŞTİ

Kalkan 17 Aralık operasyonu sonrası savcı ve hakimlere baskı yapıldığı iddiasıyla uygulamaları eleştirmişti. Kalkan ihraç kararı sonrası twitter hesabından şu mesajları atmıştı:

-Bu iş burada bitmez.Yüce Halkımız herşeyi görüyor.Hakem Halkımız olsun.Kurtuluş savaşı yapan bu Halk bunu da çözer.

-Hükümet ve iktidar ve parti disiplini yolsuzlukları,hırsızlıkları,soygunu engellemek için vardır.

-Siyasi partiler kimsenin babasının çiftliği değildir.Hele Sn Tayyip Erdoğan'ın değil,onlar milyonlarca insanın yarattığı sosyal varlıklardır

-Ben bu partiye askeri müdahale döneminde girdim. Sn.Erdoğan'dan önce tavır koydum. Siyasi partiler demokratik rejimin vazgeçilmez unsurlarıdır

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • BİR AHETTTİM herşey yıkıldı.30 Aralık 2013 17:14

    Hataylı memoli biraz fazla atmışsın zaten AKP iktidara gelmeden önce belediye otobüs şöförleri 2350tl maaş alıyordu sen bu yazdıklarına inanıyormusun yani bu adamlar 13 sene evvel 2350 tl maşlan çalışıyorlardı şuanda 18 yaşıondaki vede üstündekiler 842 tl maaşlan açlışıyorlar sen bu paraylan geçinsene sana demekki ak parti iyi maaşlar bağlamışki buralarda atıp tutuyorsun tuzun kuru demekki aç tokun halinden ne anlar oluyor.biraz insan olmayı öğrenin yapılan haksızlıklara sizlerde karışmayın bu dünyanın öbür tarafıda var ben bu ülkenin vatandaşı olarak hakkımı HARAM EDİYORUM hem akp ye ve tüm vekillerine hemde parti için boşyere maaşalanlarada hakkımı haram ediyorum kıyamet günü 20 tırnağım yakalarınızda olsun ama bu dünyada yüce ALLAH oparaları sizlere tedirtmesin.aminnnnn.bu milletin ahı çıkar yakında görürsünüz.

  • bilal30 Aralık 2013 17:00

    aklına istifa etmek 11 yıl sonramı gelmiş.bunlar beyinlerini başkasının yönettiği akıl fukaralarıdır.UYAN TÜRKİYE

  • HATAYLI MEMOLİ30 Aralık 2013 16:06

    Sen ve senin gibiler istifa etsede olur bu davaya gerçek inanlar kalsa yeter bu millet 90 yıllarıda biliyor 2000 li yılarıda bir memurun aylığı ortlama 450 dolarlardan 1200 dolarylara geldi hepsi bu hükümet döneminde bunlarıda görmek lazım.