E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAK Partili kadınlardan Dilipak’a suç duyurusu---

AK Partili kadınlardan Dilipak’a suç duyurusu

AK Partili kadınlardan Dilipak’a suç duyurusu
08 Ağustos 2020 - 09:50 borsagundem.com

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Çam, kadınlara yönelik tepki çeken sözleriyle gündeme gelen Dilipak hakkında, başta genel merkez olmak üzere 81 il kadın kolu başkanının suç duyurusunda bulunacağını söyledi.

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Selva Çam, köşe yazarı Abdurrahman Dilipak'a şöyle seslendi: “Bu saldırganlığınız, ahlaksız sözleriniz ve iftiraya varan yakıştırmalarınızla kendinizi küçültmeyin. AK Parti Kadın Kolları olarak, bu tür seviyesiz sözler, iftira ve hakaretlerin cezasız kalmaması için gerekli tüm hukuki girişimlerde bulunacağımızı ve yargısal süreçlerin takipçisi olacağımızı da herkesin bilmesini isterim.”

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mert Murat10 Ağustos 2020 06:16

    Analarımız bizleri büyüttü biz Analarımızdanda babalarımızdanda memnunduk. Herkes görevini bilecek ve yapacak. Siz kadınlarlarinizi çalıştırın, salın ortaya. Hadi bakalım bu mücadeleyi kim kazanacak?

  • Ala08 Ağustos 2020 13:12

    Dilipak in ülkeye ne faydası olmuş ki zaten

  • Kaçan Grup08 Ağustos 2020 10:56

    bunlar istiyor ki, kadınlar evde otursun, evin işleriyle uğraşsın, çocuk büyütsün, ekonomik olarak kocalarının eline baksın.