E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAK Partili eski vekil gözaltında---

AK Partili eski vekil gözaltında

AK Partili eski vekil gözaltında
11 Aralık 2015 - 10:26 borsagundem.com

İzmir eski Milletvekili İlhan İşbilen polis tarafından alındı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin sabah erken saatlerde düzenlediği operasyonda AK Parti İzmir eski Milletvekili İlhan İşbilen'i gözaltına aldı. Gözaltına alınan İşbilen, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildi.

İşbilen, gazetecilerin "Neden gözaltına alındınız?" sorusuna "Klasik sorular bunlar. Biraz başka soru sorun" yanıtını verdi. İşbilen, sağlık kontrolünün ardından Emniyet'e götürüldü.

Polis, operasyon kapsamında bir dönem Fethullah Gülen'in doktorluğunu yapan K.Ü.'yü de gözaltına almak için Beylikdüzü'ndeki iş yerine gitti. Kapıyı çalan polis, açan olmayınca çevrede bir süre araştırma yaptıktan sonra olay yerinden ayrıldı. 

ŞUBAT 2014'TE AK PARTİ'DEN İSTİFA ETMİŞTİ

17-25 Aralık operasyonlarından sonra AK Parti’den istifa eden İzmir Milletvekili İlhan İşbilen, 7 Haziran genel seçimi için bağımsız aday olmuştu. Seçilemeyen İşbilen, 60 bin oy almıştı.

İLHAN İŞBİLEN KİMDİR?

İlhan İşbilen, 1 Nisan 1946'da Edirne Uzunköprü'de doğdu. İzmir İktisadi ve İdari Bilimler Akademisi İşletme Bölümünü bitiren İşbilen, kamu görevlisi olarak birçok kurumda çalıştı.

Manisa Maliye Muhasebe Yüksek Okulu Genel Sekreterliği, Dokuz Eylül Üniversitesi Genel Sekreter Vekilliği görevlerinde bulundu. Akyazılı Eğitim Vakfı, Zaman Gazetesi ve Samanyolu Televizyonunda Genel Müdür olarak görev yaptı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • vatandaş11 Aralık 2015 11:06

    sen misin akp den ayrılan.akp li değisen muhalifsin demektir.muhalife de yaşam hakkı olmadığını yeni mi öğrendin.kocaman adamsın.akp li idin ama akp yi anlamamıişsın.

  • AH, AH!11 Aralık 2015 10:33

    hani beraber yürüyorduk biz bu yollarda!

  • Sivri biber11 Aralık 2015 10:33

    Ama iyi vekildi mecliste indir kaldır olayını çok iyi yapanlar mebustu sıra acaba Bülent beyemi geliyor bak o zaman çok üzülürüm