E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAk Partili Belediye Başkanı Enver Yılmaz'ın istifası istendi---

Ak Partili Belediye Başkanı Enver Yılmaz'ın istifası istendi

Ak Partili Belediye Başkanı Enver Yılmaz'ın istifası istendi
13 Eylül 2018 - 23:36 borsagundem.com

AK Partili Ordu Belediye Başkanı Enver Yılmaz'ın istifasının istendiği bildirildi

Protokol tartışmasıyla gündeme gelen Ordu Belediye Başkanı Enver Yılmaz'ın AK Parti Genel Merkezi tarafından istifasının istendiği ileri sürüldü. Yılmaz ise akşam saatlerinde sosyal medya hesabından AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş'u sert bir dille eleştirmişti.

Kurtulmuş'un AK Parti'ye katılmadan önce yaptığı konuşmaya ilişkin video yayınlayan Yılmaz, "Edebinizi takının” diyerek partimize parmak sallayan, en ağır hakaretleri hiç çekinmeden sıralayan kişinin 8 yıl önceki sözleri…Demek ki, “Ne oldum değil, ne olacağım demeli!” ifadesini kullandı. Yılmaz’ın daha sonra söz konusu tweetleri sildi.

AK Parti, Ordu Belediye Başkanının istifasını istedi

PROTOKOL KAVGASI

Ordu’da, 23 Temmuz 2017’de Aybastı Perşembe Yayla Şenliğinde dönemin Ordu Emniyet Müdürü Suat Çelik ile Enver Yılmaz arasında protokol tribününde kavga çıktı. O dönem Kültür ve Turizm Bakanı ve Ordu Milletvekili olan Numan Kurtulmuş, kavganın arasında kalarak şenliği terk etmişti. Numan Kurtulmuş ile Enver Yılmaz arasında bu olay nedeniyle küskünlük yaşandığı öne sürülmüştü. Emniyet Müdürü Suat Çelik de kendi isteğiyle Ordu Emniyet Müdürlüğünden merkeze gitmiş, ardından da Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesindeki Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığına atanmıştı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mesut BİRLER14 Eylül 2018 11:25

    Ordu B.B.Başkanı Enver YILMAZ hakkında suç duyurusunda bulunmuştum. Ordu Cumhuriyet Başsavcılığında dosyası halen açık. Enver YILMAZ , FETÖYE HİZMETLERİNİN karşılığını adliyelerde, cezaevlerinde görmeyecek mi?...Sadece görevden aldım bu kadar işte oldu bitti olmamalı.....

  • hayri14 Eylül 2018 09:42

    aptal insanları meşhur etmeyin

  • Hüseyin ordulu 14 Eylül 2018 01:19

    Enver Bey Ordu'da sevilen her zaman Çalışkan Azimli dürüst bir başkanımız Seçimle gelen seçimle gitmeli Terör olayları ve vatana ihanet hariç AK Parti Böyle yaparak yanlış yapmaktadır Enver Bey bizim gönlümüzün başkanıdır Enver Bey'in AK Parti'ye kattığı değerler ve Ordu ilimize yaptığı hizmetler ortadadır onlar başkanımızın görevden alınması Ordu ilimize ve AK Parti'ye zarar verir

  • Hasan Ordulu14 Eylül 2018 07:19

    Ordu beldeiye başkanı yiye yiye iyice semirmiş, kendini besleyen eli ısırma denszliğini göstermiştir. Yatırım diye millete yutturduğu şeyler ilk selde sular altında kalmış, en önemli geçim kaynağı fındığın fiyatının yerlerde sürünmesine göz yumup tüccarlarla birlik olmuştur. artık kan değişimi zamanı gelmiştir.