E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAK Partili başkan yardımcısı istifa etti---

AK Partili başkan yardımcısı istifa etti

AK Partili başkan yardımcısı istifa etti
02 Aralık 2014 - 06:29 borsagundem.com

Develi Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Temur, belediye başkan yardımcılığından ve AK Parti'den istifa etti

Hakkındaki iddialarla ilgili yaptığı yazılı açıklama yapan Temur, son  günlerde basında hakkında yapılan asılsız haberlerle, şahsım, mensubu bulunduğu  parti ve görevli olduğum belediyenin ağır ithamlara maruz bırakılmaya  çalışıldığını ifade etti.
 
Basında çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını, yalan ve iftirayla  yaşamış olduğu olayın aslından çok farklı şekilde kamuoyuna yansıtıldığını  belirten Temur, söz konusu gasp, işkence ve silah zoruyla alıkoyma olayı ile  ilgili adli sürecin devam ettiğini kaydetti.
 
Bu olaya karışan kişilerin tutuklu olarak yargılandığını vurgulayan  Temur açıklamasına şöyle devam etti:
 
 "Bu süreçte mensubu bulunduğum partinin ve belediyenin zarar görmemesi  için, Ak Parti'den ve belediye başkan yardımcılığı görevimden istifa ediyorum.  Yaşanan bu komplo nedeniyle devam eden hukuki süreci sonuna kadar takip edeceğim.  Ayrıca gerçeğe aykırı haberlerle beni ve ailemi zan altında bırakmaya çalışan,  kişilik haklarımı hiçe sayan kişi ve kurumlara karşı da her türlü yasal haklarımı  kullanacağım. Benim, yargılama süreci sonunda gerçeklerin ortaya çıkacağına  inancım tamdır."
 
Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar da konuyla ilgili yaptığı yazılı  açıklamada, son günlerde basında çıkan haberleri yakından takip edildiğini  belirtti.
 
Söz konusu olayla ilgili adli sürecin devam ettiğine işaret eden  Cabbar, "Söz konusu olay ile ilgili adli süreç devam ettiğinden bu konuda bir  açıklama yapmamız da doğru değildir. Başkan yardımcımız soruşturmanın selameti  için hem başkan yardımcılığından hem de AK Parti'den istifa etmiştir" ifadesine  yer verdi.
 
Temur hakkında basında çıkan bazı haberlerde tehdit ve şantajla  alıkonulduğu iddia edilmişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)