E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAK Parti'den İstanbul seçimleri öncesi önemli açıklama ---

AK Parti'den İstanbul seçimleri öncesi önemli açıklama

AK Parti'den İstanbul seçimleri öncesi önemli açıklama
04 Haziran 2019 - 14:33 borsagundem.com

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz, İstanbul seçimine dair, "23 Haziran günü, İstanbul'un tekrar emin ellere teslim edildiği gün olacak diye düşünüyoruz." dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, Adapazarı Donatım Park'taki toplu bayramlaşma töreninde gazetecilerin İstanbul seçimine göre burada.

İstanbul seçim merkezi yoğunda devam eden hedef belirten Yavuz, "Her iki parti içindekilerin tümünde komaya gidiyor ama son günlerde olduğu zaman fark ettim; millet esas mağdur edilenin orada olduğunu çok net hissetmeye, fark etmeye başlamış gibi orada." ifadesini kullandı.

Yavuz, CHP'nin bir süre "mağdur edebiyatı" na sarıldığını vurgulayarak, konuşmayı devam ediyordu:

"Binali Bey'in düşüncelerini bekliyorum." Bduri Bey'i bekliyoruz. Daha öte mağdur tarafından milletimiz oldu, İstanbul seçmeni olduğunu düşünüyorumuz. İstanbul seçmeni bir odada İsrail'i sanıyora sanıyordu ama sanıyorum orada irade, o anda iradeye uygun olmuş, yani manipüle edildi, yok dedi Millet bunu fark etmeden ve bu seferde sanki odada mağdur edenlerden hesap soracak gibi yerlerde ... İnşallah da soracak. 

Milleti Cumhuriyet Halk Partisi edenin de mağdur edindiniz. Cumhuriyet Halk Partisi unsurları bu suçu uzun süre yüklemedik ama gördük ki Cumhuriyet Halk Partisi bu suçu işleyenlerin ekmeğine yağ süren bir süre sergiliyor. İsterdik ki biz onlar da demokrasinin, milli iradenin orada olsun. Öyle olmadı. "

Milletin iradesini bu sefer çok daha net bir şekilde ortaya çıkıyor, net iradenin ortaya çıkacağını vurguluyor Yavuz, "İstanbul'da her şey daha güzel olacak. Binali Yıldırım ile İstanbul daha bir yere dönecek, gelişecek, güzelleşecek. Biz buna inanıyoruz, eminim İstanbul da buna 23 Haziran günü, İstanbul'un tekrar emin ellere teslim edebileceğim gün olacak olacak diye düşünüyorumuz. " diye konuştu.

"Programda İstanbul'un geleceği konuşulacak"
AK Parti Genel Başkanı Başkan Yardımcısı Yavuz, AK Parti'nin adayı Binali Yıldırım ile CHP'nin adayı Ekrem İmamoğlu'nun ortak canlı yayın yapılarında sorusu üzerine, "Böyle bir şey var, doğru. iki parti de bir bağlantı kurdu, iletişim kur ve ilke anlaşıldı ... ... Tarafsız bir moderatör merkez kurdu, aramızda yayın yapabileceği bir ortam alanı İstanbul'un, geleceğiinin, projelerin konuşmasını, bir adayın neleri yapıp yapamayacağınızın içeriğini döküldüğünü yapabilir düşünüyoruz." değerlendirmesinde bulundu. 

Bayramlaşma programı, Sakarya Valisi Ahmet Hamdi Nayır, CHP Grup Başkanıvekili ve Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, MHP Grup Başkanıvekili ve Sakarya Milletvekili Muhammed Levent Bülbül, AK Parti Sakarya Milletvekilleri Recep Uncuoğlu, Çiğdem Erdoğan Atabek , İl Jandarma Komutanı Albay Cengiz Yiğit, Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay, kaymakamlar, belediye başkanları, siyasi ve sivil toplum örgütü ve halkın katlandığıyla. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.