E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAK Parti'den İsrail'e sert tepki---

AK Parti'den İsrail'e sert tepki

AK Parti'den İsrail'e sert tepki
02 Şubat 2019 - 14:24 borsagundem.com

AK Parti Sözcüsü Çelik, "İsrail’in adımı yeni saldırganlıkların planlandığını gösteriyor. Tüm dünyayı, El Halil’deki durum konusunda daha dikkatli olmaya çağırıyoruz" dedi

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "İsrail, işgal altındaki Batı Şeria'nın El Halil kentindeki Uluslararası Geçici Mevcudiyet Gücü'nün görev süresini uzatmama kararı aldı. Bu, hukuksuzlukları örtbas etmek isteyen İsrail’in kınanması gereken yeni bir adımıdır" ifadelerini kullandı.

Çelik: "İsrail'in adımı yeni saldırganlıkların planlandığını gösteriyor. Tüm dünyayı, El Halil'deki durum konusunda daha dikkatli olmaya çağırıyoruz" diye konuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Türkoğlutürk 03 Şubat 2019 08:55

    İsrailin önünde ki engellerle mücadele eden km. Suriyeyi libyayı abd ile bir olup karıştıran kim

  • Gerçek 02 Şubat 2019 18:36

    Seçimden sonra dış mihraklara oynama çok yaygın gelenek haline geldi... Seçim sonrasında bu dış mihraklarla mırnaş mırnaş ilişkiler

  • Fafa02 Şubat 2019 15:37

    Secime kade , ar bagirisiniz , sonra gene ayni hikay

  • Vatandas02 Şubat 2019 14:33

    Seçimlerin yaklaştığı şu mübarek günlerde bu tip söylemleri çok duyacağız. Siz İsrail limanlarına yaklaşan gemilerin kimlere ait olduğuna bakın bu tiplerin söylediklerine değil! Selametle.