E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAK Parti'den de ilk açıklama geldi---

AK Parti'den de ilk açıklama geldi

AK Parti'den de ilk açıklama geldi
10 Ağustos 2015 - 23:35 borsagundem.com

Başbakan Davutoğlu ve Kılıçdaroğlu'nun kritik görüşmesi sonrası Ömer Çelik açıklama yaptı.

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Başbakan Ahmet Davutoğlu ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun görüşmesi sonrası Başbakanlık'ta açıklamalarda bulundu. Çelik, koalisyonun olup olmayacağının Perşembe-Cuma günü ortaya çıkacağını açıkladı.

Çelik'in açıklamalarından satır başları şöyle;

Türkiye'yi hükümetsiz bırakmama sorumluluğu içerisinde her iki genel başkan en geniş yelpazede çeşitli değerlendirmelerde bulundular. Bu bir ilk, memnuniyet duyuyoruz. Gelinen noktada, bu gün itibariyle bu görüşme henüz sonuç alınmamıştır. 

Çeşitli eleştiriler de oluyor ama biz bu eleştirileri de dikkate alarak bu çalışmaların titiz bir şekilde olmasını istiyoruz. Her konuda anlaşma tabii ki olmayacak. İki zıt felsefe ve anlayış var. Netice olarak iki genel başkanın takvimine göre asıl nihai karara o gün varmış olacağız. 

"KOALİSYON OLUP OLMAYACAĞI PERŞEMBE-CUMA ORTAYA ÇIKACAK"
Önümüzdeki perşembe veya cuma günü nihai değerlendirme için sayın genel başkanlar tekrar görüşecekler. Koalisyon olacak mı, olmayacak mı Perşembe-Cuma ortaya çıkacak. Her iki genel başkan Perşembe ya da Cuma günü kendi aralarında nihai değerlendirmeleri yapacaklar. 

Bu iki siyasi akımın her konuda anlaşması demek dünyanın sonunun Türkiye'de gelmesi demektir.

Seçenekler üzerinden değerlendirme yanlış olur. En geniş yelpazede tüm konular gözden geçirildi. Son noktayı koyana kadar ilk gündeyiz. 

İki zıt partinin bir araya gelmesi Türk siyasi hayatı açısından bir kıymet alanı oluşturmuştur. Siyaset aritmetik değildir, parti organları karar verir.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • doğa11 Ağustos 2015 02:18

    yazık oluyor vatan evlatlarımıza

  • Ali11 Ağustos 2015 01:44

    YETER ARTIK ADLI ARKADAŞA AYNEN KATILIYORUM. AKP MAALESEF PKK YILANININ BAŞINI BÜYÜTÜP DURDU. ŞİMDİ NASIL EZİLECEK O YILANIN BAŞI. YAZIK O KADAR ŞEHİDİMİZE. SARAY DA OTURUP ÇOCUKLARINI ASKERE GÖNDERMEYENLER TABİ Kİ KARLIDAĞDAN SERİN İKTİDAR HESABI YAPIYOR

  • Yeter11 Ağustos 2015 01:36

    Sahtekarlar bugun pazartesi evet yada hayır deyin , daha fazla kan akıtıp milleti koalisyon olmasın demeye mi getiriyorsunuz bu aksam toplantı olmus evet mi hayır mı? Ulke 80 senedir boyle rezil koalisyon görüşmesi görmedi yazıklar olsun

  • ergin ergündüz11 Ağustos 2015 01:11

    artık koalisyon hayırlı olsun. her iki tarafda birbirlerine olumlu ılımlı konuştular.. Erken seçim hayal o kadar masraf israf, türkiye bu durumdayken çok zor... Önümüz bayram seçim hikaye bu bir taktikti bu kadar uzatmak ekonomi, bist düşücekki patronlar alım yapsınlar...

  • Yeter artık10 Ağustos 2015 23:55

    Bırakın artık tiyatro yapmayı erken seçim deyinde en azından millet ayağını yorganına göre uzatsın. Yalancılığın adına siyaset diyorlar. CHP ye bunlarla vakit geçireceğine HDP ye giden emanet oyları almanın yolunu arada herkese bir faydası olsun... Yazık onca can gidiyor. Amerika İncirliğe savaş uçakları gönderiyor ISID ı vurmak için kimsenin sesi çıkmıyor bu durum PKK nın işine geliyor yılanın başı her geçen gün büyüyor beyler kendinize gelin ve yılanın başını geç olmadan ezmek için bir araya gelin artık hükümet olarak olmasa da bu konuda ortak bir sonuca varın AKP CHP MHP olarak...