E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAK Parti'den çok önemli bedelli açıklaması---

AK Parti'den çok önemli bedelli açıklaması

AK Parti'den çok önemli bedelli açıklaması
29 Temmuz 2018 - 20:54 borsagundem.com

AK Parti'li Bülent Turan, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulunda bedelli askerlik düzenlemesinin de bulunduğu kanun teklifinin yasalaşmasını değerlendirdi

Askerlik Kanunu ile Bazı Kanunlarda ve KHK'lerde Değişiklik Yapan Kanun Teklifi, TBMM Genel Kurulu'nda kabul edilerek 4 gün önce yasalaştı. Bedelli askerlikle ilgili sona gelinen çalışmalar kapsamında, başvuru sayısına göre celp dönemi planlaması yapılacak. Konuyla ilgili çalışmalar devam ederken, 21 günlük eğitimin nerede alınacağı da belirlenmeye başlandı. Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, şöyle konuştu:

Bedelli askerlikte 21 günlük eğitimin 11 il, 13 birlikte yapılması planlanıyor. Askeri birliklerin arasında Çanakkalemizde bulunan 3üncü Jandarma Eğitim Tabur Komutanlığı ve 116ncı Jandarma Eğitim Alay Komutanlığı bulunmaktadır. Çanakkalemize eğitim için gelecek olanlar aynı zamanda esnafımızdan alışveriş yaparak ekonomiye katkı sağlayacak. Askerlerimizin yakınları burada konaklayarak, gezerek, hem turizmimize, hem de ekonomimize destek olacak. Çanakkalemizin peyniri, kirazı, şeftalisi, Bayramiç beyazı daha geniş kitleye ulaşacak.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Hakkaniyet nerede30 Temmuz 2018 05:02

    Genclerin sesine kulak vermediniz. Sn. Bahceliyide dinlemediniz

  • CAN29 Temmuz 2018 23:55

    BEDELLİ ASKERKİK PARASINI ALIYORSUNUZ VE 21 GÜN DAHA ÖNCE BEDELLİDE YAPTIRMADINIZ ŞİMDİ NİYE GENCLERE 21 GÜN ASKELİK YAPIYOR EZİYET ÇÜNKÜ HEM GENÇLERE İŞİNDEN ALIKONACAK MASRAF EDECEK BİRLİGİNE GİDECEK BİRDE DEVLET MASRAF EDECEK LÜTFEN DAHA ÖNCE BEDELLİDE ASKERLİK YAPTIRMADINIZ ŞİMDİ NİYE AYRIMCILIK YAPILYOR 21 GÜN ASKERLİK YAPTIRIYORSUNUZ BEDELLİ ÖDEMEYİN GENÇLER ÇÜNÜ GENÇLER BU ÜLKENİN GELECEGİ AYRIM YAPILIYOR

  • Ali29 Temmuz 2018 22:53

    Ranr işi besbelli

  • Baba29 Temmuz 2018 21:59

    Genclerin hatiralari olur. 21 gunde belki yaylalari ogrenirler