E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAK Parti'den çağrı: Tarihi mücadelenin yeni aşaması---

AK Parti'den çağrı: Tarihi mücadelenin yeni aşaması

AK Parti'den çağrı: Tarihi mücadelenin yeni aşaması
04 Ekim 2022 - 10:06 borsagundem.com

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yarın yapacağı grup konuşmasının tarihi bir mücadelenin yeni bir aşaması olacağını söyledi. Çelik, "Çarşamba günü herkesi ekran başına bekliyoruz" dedi.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yarın yapacağı AK Parti Grup toplantısı konuşmasının hak ve özgürlükler mücadeleleri tarihine atılmış çok güçlü bir imza olacağını söyledi.

Çelik Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Hak ve özgürlükler mücadelesinin öncü siyasi hareketi biziz. Mücadele ettik, bedel ödedik, geri adım atmadık. Çarşamba günü Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımızın yapacağı grup konuşması bu tarihi mücadelenin yeni bir aşaması olacaktır." dedi. Çelik şöyle devam etti: "Çarşamba günü herkesi ekran başına bekliyoruz. Cumhurbaşkanımızın açıklamaları, hak ve özgürlükler mücadelemizin tarihine atılmış çok güçlü bir imza olacaktır."

Kılıçdaroğlu: Başörtüsü için kanun teklifi vereceğiz

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ise dün akşam sosyal medya hesabından “Bazı şeyler yürek ister, o yürek benim yol arkadaşlarımda var!” notuyla paylaştığı videolu açıklamada başörtüsü konusuna değindi, kanun teklifi hazırladıklarını duyurdu. Helalleşme çağrısını yineleyen Kılıçdaroğlu, "Burada bizim de yanlışlarımız oldu geçmişte. Değişmeyi ve öğrenmeyi bildik. Şimdi bir sonraki aşamaya geçme zamanı" ifadelerini kullandı.

Evrensel hukuk ilkeleri ile uyum içerisinde bir kanuni çerçeve oluşturduklarını söyleyen Kılıçdaroğlu, "Şimdi bir sonraki aşamaya geçme zamanı. Bu meseleyi toplum olarak aşma, geride bırakma zamanı. Konuyu devlet ciddiyeti ile çözme ve siyasetçilerin iki dudağı arasından çıkarma zamanı" dedi.

Kılıçdaroğlu, konuya ilişkin kanun teklifini bugün Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne sunacaklarını bildirdi.

Kılıçdaroğlu’ndan ‘başörtüsü’ açıklaması

 

Erdoğan: İstanbul'u sahipsiz bırakmıyoruz

 

Şentop: Erdoğan'ın yeniden adaylığı konusunda hiçbir tereddüt yok

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.