E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAK Parti'de yeni çatlak mı?---

AK Parti'de yeni çatlak mı?

AK Parti'de yeni çatlak mı?
06 Ocak 2014 - 15:26 borsagundem.com

AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar'dan Erdoğan-Feyzioğlu görüşmesine sert tepki geldi

AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar'dan, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu'nun, Ergenekon ve Balyoz davalarında yeniden yargılama konusunda yaptıkları görüşmeye üstü kapalı tepki geldi.

"Operasyon Ergenekon, Gizli Belgelerde Karanlık İlişkiler" kitabının da yazarı olan  Tayyar, bugün Twitter üzerinden attığı mesajlarda, Başbakan Erdoğan'ın ismini hiç anmadı.

Ancak Başbakan'la görüşen Metin Feyzioğlu'ndan bahsettiği tweetlerinde,
"Hayırlı olsun.... Metin Feyzioğlu CHP'ye.... Ergenekon bize... Yazık oldu... Memleketime..." ifadesini kullandı.

Tayyar'ın bu tweeti Ankara siyasi kulislerinde, Başbakan Erdoğan-TBB Başkanı Feyzioğlu görüşmesine üstü kapalı eleştiri olarak yorumlandı.

"TEZGAHIN HEDEFİ ÇİFTE TASFİYE..."

Son dönemde Ak Parti ile Fethullah Gülen Cemaati arasında yaşanan çatışmayı da "tezgah" olarak nitelendiren Şamil Tayyar, ""Tezgahın hedefi çifte tasfiye; Ak parti ve cemaati çatıştıranlar Ergenekon'u yeniden iktidara taşımak istiyor, herkes aklını başına almalı. Bir vesayet başka bir vesayetle uzlaşarak değil demokratik sisteme entegre edilerek aşılır" ifadesini kullandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)