E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAK Parti'de seçim sunumu---

AK Parti'de seçim sunumu

AK Parti'de seçim sunumu
30 Ekim 2021 - 09:17 borsagundem.com

AK Parti MYK toplantısında genel başkan yardımcıları Erkan Kandemir ve Vedat Demiröz sunum yaptı. Saha çalışmaları ilk kez anlatılırken Erdoğan’ın “2023 seçimlerine hazırlanın. Sürekli sahada olun. Tam gaz devam ediyoruz” talimatını verdiği öğrenildi

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan başkanlığında önceki gün düzenlenen AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısında AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir ve Mali İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz sunum yaptı. Edinilen bilgiye göre toplantıda 2023 yılında yapılacak seçimlerle ilgili planlanan saha çalışması, Meclis açıldıktan sonra ilk kez ayrıntılarıyla anlatıldı.

HER KESİME AYRI AYRI
AK Parti’nin her kademesinin gün gün her kesime özel yürüteceği ‘Seçim’ çalışmasının anlatıldığı sunumda, sandık yönetim kurullarının çalışmalarının önemi vurgulandı. Her sandıkta 9 yönetim kurulu üyesinin yer aldığı, sandık temsilcisinin aynı zamanda mahalle başkanı olduğu ve mahalle mahalle her haneye girerek şikâyetleri dinleyeceği kaydedildi. Bu kapsamda, mahallelerde toplumun her kesiminden vatandaşa ulaşıldığı ve sorunların dinlendiği belirtildi.

Erdoğan’ın ise sunumun ardından, “2023 seçimlerine hazırlanın. Çalışmalarınızı hızlandırın. Sürekli sahada olun, yaptıklarımızı iyi anlatın. Tam gaz devam ediyoruz” talimatını verdiği öğrenildi. Erdoğan’ın bu kapsamda il ziyaretlerinin yoğunlaşacağı, bu ziyaretlerde çiftçilerden muhtarlara, her kesimden vatandaşlarla bölgeye ve şehre özel programlarda buluşacağı belirtildi.

SOSYAL MEDYA KÖYLERDE
Toplantıda sosyal medya da gündeme geldi. Kurmaylar, sahada yapılan çalışmalara göre vatandaşın köylerden şehirlerin her köşesine kadar 7’den 70’e sosyal medyayı takip ettiğini söyledi. Kurmaylar vatandaşın taleplerinden birinin de “dezenformasyonun önüne geçilmesi” olduğunu anlattı.

Bir araştırmada “Özel hayata dokunulmazlık, kişisel verilerin korunması kapsamında sosyal medya düzenlemesine ihtiyaç duyuyor musunuz?” sorusuna yüzde 82.6 ‘evet’ yanıtının verildiği aktarıldı. Twitter’da yapılan 1 milyon 200 bin paylaşımın yüzde 43’ünün trol hesap olduğu, sosyal medya yasasına ihtiyaç duyulduğu vurgulandı.

'YAZA BİTİRELİM'
AK Parti’nin Genel Merkez sahası içine yapılacak yeni binasıyla ilgili son çalışmalar da Erdoğan’a sunuldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçimler öncesinde bu binanın kullanılacağını belirterek, “Geç kalmayalım, yaza bitirelim” talimatı verdi.
(Gizem Karakış /Hürriyet)

AK Parti'den 'erken seçim' açıklaması

Erdoğan: Ben, seçimler zamanında yapılacak diyorum, asla geri adım yok

Erken seçim tartışmasını bitirme planı

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Vatansever31 Ekim 2021 06:33

    Sahada olun derken halka ne diyeceksiniz nasıl oy isteyeceksiniz? İşsizlik, hayat pahalılığı, mülteci sorunu, eyt, yüksek kira bedelleri, fahiş otomobil fiyatları gibi akla gelen hangi sorunları çözdünüz? Biz sizleri seçerken halkın sorunlarını çözün yaşamını kolaylaştırmak için gerekli yasaları çıkarın diye vekalet verdik! Siz ise 5 li müteahhit grubunu halka tercih ettiniz! Oy moy yok.

  • emekli30 Ekim 2021 21:16

    3600 hemen getirin emekliye yüzde 25 zam yapın bayram parasını 1500 yapın.eyt lileri emekli edin. belki kazanırsınız. kazanamazsanızda ysk zaten iptal eder.

  • www30 Ekim 2021 15:37

    Ne yapsak da bütün oyları toplasak , dert bu. Temsilde adaletmiş , açlık sınırıymış , işsizlikmiş, sığınmacılarmış vb  bunları düşünen yok. Tek dertleri yeniden iktidar olmak. Teskereye bakılırsa ,ileride oy oranları düşerse seçimi de ertelemek. Nefes almak yasak bize

  • Mucise Reis ;)30 Ekim 2021 14:24

    Acaba nasıl sistem yapsak da, her oy bir partiye çıksa :D sandıklara kameramı koysak ? her sandık içine özel kapalı kağıt okuyan çip mi taksak... Gece 12 de seçimler olsa da ışıkları kapatsak :D trafolara 2 katı fazla kedimi koysak... Her oy resmi getirene balon balığı kuyruğu gibi teslim etsede 50 tl mi versek :D ...Seçim günü gr altın mı taksak. 10 oy yazan tutanağı 100 olarak mı değiştirsek. ne yapsak bilemedim bu seçimde. mühürlü mühürsüz ayrımı zaten yok :D ne diye pusulalar mühürlenir onuda anlamadım, mühürsüz dağıt o zaman :D her sandık başına özel güvenlik personeli kamerali çkim mi yapsın. yaa nasıl daha demokratik oluruz onu düşünüyorum. neler yapabiliriz ki, tam modern demokratik seçim olsun.... :D 2023 e kadar düşünüyorum

  • AHMET ÖZBİR30 Ekim 2021 12:53

    FETÖ'cü hainler Cumhuriyet Türkiyesi'ni alaşağı edip USA'nın uydusu yapmaya kalktıkları gece REİS'im "ÇIKIN MEYDANLARA, HESAP SORUN KANI BOZUKLARDAN" dedi ve cumhurla birlikte TÜRKİYEM İPTEN KURTARILDI. Ben CUMHUR İTTİFAKI'NDA OLMAYAYIM DA KAOSÇUÇOCUKLARINA MI KANAYIM, VATANIMI MI AĞLATAYIM. "Ak Geldik Hak Üzre Yaşayacağız, Karanlıklara Geçit Vermeyeceğiz"

  • Erol g.30 Ekim 2021 11:53

    KİRALIK KONUT SORUNUNA ÇÖZÜM BULAN PARTİ/PARTİLER İKTİDARA GELMELİ HANGİ PARTİ YILDA İKTIDARA GELDİĞİNDE BELEDİYELERİNİN YILDA BİR MİLYON KİRALIK SOSYAL KONUT YAPILACAĞI SÖZÜNÜ VERİRSE OYUMU O PARTİYE VERECEĞİM DİĞERLERİNE GÜLE GÜLE DİYECEĞİM

  • ALİ KODUŞ30 Ekim 2021 19:50

    Senin bacanağına TOKİ den ev çıkmadı arkadaş.ne oldu onun hali merak ediyoruz.ben hiç bir hükümete güvenmem oturduğum bir eksi evim var onu da elimden alacaklar diye korkmaktayım.

  • aynur30 Ekim 2021 09:44

    sayin baskanim milletvekil maas ogretmen maas yapin huzur haklarin iptal edin ve sade kendi icin eslerin ve cocuklarin haklarin iptal etin sınav olsun o zaman aday varmi yokmu bakin zengin aday degil de fakir aday olsun