E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem'AK Parti'de kriz' açıklaması---

'AK Parti'de kriz' açıklaması

'AK Parti'de kriz' açıklaması
10 Eylül 2015 - 21:32 borsagundem.com

Numan Kurtulmuş, AK Parti'nin 5. Olağan Genel Kurulu öncesi partide kriz yaşandığı iddiasına yanıt verdi.

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Ak Parti'nin 5. Olağan Genel Kurulu öncesi partide kriz yaşandığı iddiasının gerçeği yansıtmadığını belirterek, "Bunların hepsi kulislerde konuşulan dedikodulardır. İnşallah cumartesi günü güçlü bir şekilde kongremizi yapacağız ve gerçekten Türkiye'de birlik, bütünlük içinde AK Parti bundan sonraki yoluna, iktidar yürüyüşüne devam edecektir" dedi.

Kurtulmuş, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun partisinin kurucuları ve kuruluşundan bugüne MKYK üyelerine parti genel merkezinde verdiği yemek öncesi açıklama yaptı.

AK Parti'nin 12 Eylül'de yapacağı kongreye değinen Kurtulmuş, teşkilatlardaki coşkuyu gördüklerini söyledi. Kurtulmuş, "Cumartesi günü burada hakikaten Ankara'nın önemli, güzel, görkemli kongrelerinden birine şahit olacağız ve ondan sonraki süreci de başlatmış olacağız" şeklinde konuştu.

"Bunların hepsi kulislerde konuşulan dedikodular"
Gazetecilerin, AK Parti'de kriz olup olmadığına ilişkin sorusuna Kurtulmuş, "Hayır böyle bir şey yok, bunların hepsi kulislerde konuşulan dedikodulardır. İnşallah cumartesi günü güçlü bir şekilde kongremizi yapacağız ve gerçekten Türkiye'de birlik, bütünlük içinde AK Parti bundan sonraki yoluna, iktidar yürüyüşüne devam edecektir" yanıtını verdi.

Kurtulmuş, "AK Parti kongreye tek adayla mı girecek?" sorusuna ise yanıt vermedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)