E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAK Parti'de erken seçim alarmı---

AK Parti'de erken seçim alarmı

AK Parti'de erken seçim alarmı
21 Temmuz 2015 - 15:21 borsagundem.com

AK Parti teşkilatları erken seçim çalışmalarına başladı

AK Parti bir yandan CHP ile koalisyon görüşmelerini yürütürken öte yandan dümeni erken seçime kırdı. İzmir’de 30 ilçe başkanı ile toplantı yapan  AK Parti İl Başkanı Bülent Delican, sandık yönetim kurullarının oluşturulması, üyelerin aktif hale gelmesi talimatlarını verdi. 

 
Başbakan Ahmet Davutoğlu, bayram nedeniyle aradığı 81 ilin il başkanına erken seçime hazır olmaları talimatını da vermişti. AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, kentteki 30 ilçe başkanıyla toplantı yaptı. Delican, basına kapalı toplantının ardından yaptığı açıklamada, ilçe başkalarına verdiği talimatları şöyle anlattı:  

"Her sandıkta dokuz kişilik yönetim kurullarının oluşturulmasını istedim. Her sandıkta gençlik kollarından, kadın kollarından ve ana kademe ilçe yöneticilerinden üçer kişi olacak. Bu kurul, sandık çevresinde propaganda yapacak. Bu konuda çok hassasım. Denetimini ilçeleri dolaşarak kendim yapacağım. Ayrıca parti üyeliğinin kağıt üzerinde kalmaması aktif hale gelmesi için üyelerin aranmasını istedim. Parti aidiyetini artıracağız, üyeyle sıcak temas kuracağız. İlçe danışma kurulu toplantılarını yeniden başlatıyoruz. Her ilçede partililer biraraya gelip sorunları paylaşacak çözüm önerilerinde bulunacak."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Serhat21 Temmuz 2015 21:31

    Hdp ikinci parti kesin MHP giremez CHP üçüncü parti AKP BİRİNCİ ÇIKAR AMA YÜZDE40 ı geçemez ve halka deri biz hdp le kuruyoruz hükümeti halk istedi der sonuç ve senaryo budur

  • Vatandaş21 Temmuz 2015 19:18

    Görünen köy kılavuz istemez, onun için alarm vermeye gerek yok. Önemli olan sonucun ne olacağı? Benim tahminim HADEP %25, diğer partiler ise %75.

  • Ahmet21 Temmuz 2015 17:37

    ben koalisyon görüşmelerinde uyumsuz olan partiye oy vermeyeceğim.

  • Hadi bakalım21 Temmuz 2015 17:10

    Farzetin aynı oranlar çıktı tekrarmi seçim hazine dolu dağıtılacak para da var o zaman gelsin oylar bunlar milletin akliyla alay ediyorlar