E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAK Parti yüzde 50'yi aşacak mı?---

AK Parti yüzde 50'yi aşacak mı?

AK Parti yüzde 50'yi aşacak mı?
22 Mayıs 2015 - 07:01 borsagundem.com

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, partisinin oy oranlarını açıkladı

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, yaptırdıkları anketlerde  AK Parti'nin oy oranının yüzde 45-46'larda göründüğünü söyledi.

Katıldığı televizyon programında seçim anketlerine ilişkin bilgi veren Akdoğan "Bizim yaptırdığımız anketlere göre seçmenin yüzde 65-70'i koalisyon istemiyor. Yine yüzde 55-60'ı AK Parti'nin iktidar olacağını düşünüyor. Şu an yüzde 45-46'larda AK Parti'ye oy verenler görünüyor. Rehavete gerek yok. Rehavete kapılmadan herkesin sandığa gitmesi büyük önem taşıyor. Herkes iradesini ortaya koysun, oyunları bozacağım desin." dedi.

'KOALİSYON, SÜRECİ BİTİRİR'  

Medyada yer alan koalisyon iddialarını da değerlendiren Başbakan Yardımcısı, "Koalisyon olursa çözüm süreci o gün biter" dedi ve şöyle konuştu: "Bunlar milleti okuyamıyor.  Siyaset milleti okuma sanatıdır. Bunların temennisidir o, olan değil. Uluslararası anketlerde de AK Parti'nin iktidar olacağı görülüyor. Bunun içinde  dolar daha istikrarlı bir yapıya girdi." "HDP'nin parti olarak seçime girmesi, barajı HDP'ye geçirme çabaları, bir projedir ve bu HDP'yi de aşan bir projedir" diyen Akdoğan şöyle devam etti: "Burada bir kaos planı işliyor. HDP'yi buna mecbur kıldılar. HDP de kendi geleceğini, Çözüm Süreci'nin geleceğini düşünmeden bu zokayı yuttu. AK Parti iktidarı güç kaybederse, Çözüm Süreci falan kalmaz."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • kalbur22 Mayıs 2015 10:48

    % 1 milyon , neyinize bunca oy veriyorlarg Mitinglerdeki taban belli iken sorum sacma oldu

  • Ahmet22 Mayıs 2015 10:38

    AKP si yani aldatma ve kandırma partisi bu seçimde çokk hava alacak.Tepe takla gidecek.RTE den de hesap sorulacaktır....

  • HACI EMİN22 Mayıs 2015 10:36

    AK PARTININ YÜZDE ELLİSİNİ BİLMEM AMA CHP VE MHHP SÜPRİZLERE ADAY NDEN Mİ DAHA ÖNCA VATAN MİİET SAKARYA VEY ATATURKÜN ARKASINA SIGINARAK YAPILAN POLİTIKALARINA MİLLETİN EKMEGİNİ DE KATTILAR EMEKLİ MEMUR İŞÇİ ESNAF BOL VAATLERLE HAYALLERİNİ YASAMAYA BAŞLADI HERKES ÖNCE KESESİNİ DÜŞÜNÜR SONRA PARTİYİ YANİ BU DÖNEM FARKLİ DİYORUM

  • TG22 Mayıs 2015 08:40

    Yok,%100. Yangına körükle gidiyorsunuz.

  • mert22 Mayıs 2015 08:34

    senin gibi adamlarda kaybolur giderya akdoğan aslında sen akbabasında