E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAK Parti ve CHP görüşmesi sona erdi---

AK Parti ve CHP görüşmesi sona erdi

AK Parti ve CHP görüşmesi sona erdi
21 Temmuz 2015 - 06:57 borsagundem.com

AK Parti ve CHP'nin komisyon üyeleri koalisyon görüşmeleri için toplanadılar

AK Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun CHP ile yürütülecek koalisyon görüşmeleri çerçevesinde görevlendirdiği Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik ile CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Haluk Koç, bugün saat 11.00'de bir araya geldi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Haluk Koç ile AK Parti adına Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik'in koalisyon için ön görüşmesi sona erdi.
   
Kültür ve Turizm Bakanlığı'nda saat 11.00 sıralarında bir araya gelen Koç ile Çelik yaklaşık 2 saat görüştü. Ziyaret sonrası CHP genel merkezine geçen Haluk Koç basın toplantısı düzenleyecek. AK Parti adına Bakan Çelik'in de açıklama yapması bekleniyor. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından hükümeti kurmakla görevlendirilen Ak Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, 13 Temmuz'da, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya gelmişti.

Bu görüşmenin ardından, koalisyon süreci ve çerçevesinin belirlenmesi için AK Parti'den Ömer Çelik, CHP'den ise Haluk Koç görevlendirilmişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Geri zekalı fakir halk memo21 Temmuz 2015 17:16

    Akp kimse koalisyon yapamaz sebebi belli o yüzden cumhur erken seçimden yana yazık güzel Yurdumun insanına layık değiliz ama ne yapacan başlar ayak ayaklar baş olunca netice bu

  • .21 Temmuz 2015 13:59

    ALLAH TOPUNUZU BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN. HALA MEMFAAT PEŞİNDE KOŞUYORLAR. MEMLEKET BATMIŞ UMURLARINDA BİLE DEĞİLLER. YER KAPMA SEVDASINDALAR. BUNLARDAN HİÇBİRŞEY OLMAZ....

  • haydar21 Temmuz 2015 13:56

    erken seçim kaçınılmaz.. maldan çıkmak için uzattıkça uzatıyorlar.. bütün yaz sürebilir bu iş.. sonbahar başında dolarda poz alındı mı hayır anlaşamadık açıklaması ile ver elini erken seçim..

  • gerçen vatansever21 Temmuz 2015 13:00

    Erken seçimde sonuç değişmez çünküülke kutuplaştı erken seçimden tek başına iktidar bekleyenler şoka uğrar belki de hükümeti tümden kabedebilir

  • veli21 Temmuz 2015 11:39

    onu begenme bunu begenme armutun sapı üzümün çöpü var eee o zaman hükümetsiz yerimizde sayalım hangi parti hükümeti kurmayı engellerse faturasını öder.

  • erken secim şart21 Temmuz 2015 11:30

    chp'yi adam yerine koyup başımıza bela etmeyin!!!