E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAK Parti tam kadro Meclis'te olacak---

AK Parti tam kadro Meclis'te olacak

AK Parti tam kadro Meclis'te olacak
18 Mart 2014 - 16:08 borsagundem.com

AK Parti 4 eski bakanla ilgili fezleke görüşmesine engel olmak için Meclis'e girecek

Meclis Genel Kurulu yarın CHP’nin talebiyle olağanüstü toplanarak, 4 eski bakanla ilgili fezlekelerin ön görüşmesini gerçekleştirecek. AK Parti, Başbakan Erdoğan ve bazı bakanların dışında Meclis’te tam kadro hazır bulunacak. Fezlekelerle ilgili ön görüşmenin ardından genel görüşme talebi oylanacak. Ancak, AK Partili milletvekillerinin oylarıyla genel görüşmenin reddedilmesi bekleniyor. 

AK PARTİ ELEKTRONİK OYLAMA SIRASINDA GENEL KURUL’DA HAZIR BULUNACAK 

AK Partili milletvekilleri başbakan ve bazı bakanlar dışında Meclis’te yarın Genel Kurul saatinde hazır bulunacaklar. Genel Kurul’da muhalefetin toplantı yeter ve karar yeter sayısı olan 184’ü bulmaları durumunda fezlekeleri görüşmek üzere toplantı başlayacak. Karar yeter sayısı için elektronik oylama yapılacağından AK Partili milletvekillerinin de Genel Kurul salonunda hazır bulunmaları bekleniyor. 4 eski bakan Muammer Güler, Zafer çağlayan, Egemen Bağış ve Erdoğan Bayraktar hakkındaki fezlekeler Meclis Başkanlık sunuşu olarak okunacak. Ön görüşmeler de siyasi parti grupları adına temsilciler 20’şer dakika konuşacaklar. Konuşmalar tamamlandıktan sonra genel görüşme için oylama yapılacak. AK Parti’nin oy çokluğu nedeniyle genel görüşme talebinin reddedilmesi bekleniyor. 

HÜKÜMET ADINA ADALET BAKANI BOZDAĞ KONUŞACAK

AK Parti yarın fezleke görüşmeleri sırasında parti gruba adına hukukçu bir milletvekilini görevlendirecek. AK parti Grubu adına Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şentop'un konuşması beklenirken, Hükümet adına ise Adalet Bakanı Bekir Bozdağ konuşacak. 

AVUKATLARDAN ESKİ BAKANLARA KONUŞMA YASAĞI 

Öte yandan ANKA’nın edindiği bilgilere göre, 17 Aralık sürecinde haklarında fezleke hazırlanan eski bakanlar Muammer Güler, Zafer Çağlayan, Egemen Bağış ve Erdoğan Bayraktar’a avukatlarından konuşma yasağı geldi. Soruşturmanın devam etmesi gerekçesiyle, bu süreçte kendileri hakkında ortaya atılan iddialar hakkında konuşmamaları istendi. Dolayısıyla yarın muhalefetin 4 eski bakana yönelik suçlama ve eleştirilerine yanıt veremeyecekleri kaydedildi. Adı geçen eski bakanların avukatlarından gelen bu talebi parti yönetimine de bildirdikleri kaydedildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (24)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Analiz19 Mart 2014 00:24

    Ülkede sistem çöktü, hiç kimse hiç birşey yapamıyor, insanlar yanlışları alkışlar oldu, hırsızlar baş tacı.

  • vatandas18 Mart 2014 23:31

    herseyin ispati vardir. Hirsizinda, polisinde. burada Polis (halk)hirsiz varr diyor kasetler, fotolar ve dahasi ile ispat gösteriyor hirsiz ise sadece yalan diyor! Hirsiz o tarihlerde nerede neyaptigini ispatla mükelleftir! Artik kafanizi kumdan cikarin.

  • Gülen Adam18 Mart 2014 19:53

    Allah hepinizi ıslah etsin. Yıl 2014 hala darbe çığlıkları atıyorsunuz. İşinize geldi mi sandık, sandıkta ezilince darbe çığlıkları. Pessss!!!

  • ne oluyor bu ülkede18 Mart 2014 18:50

    hırsıza soran yok çalıyor adamlar 300 katrilyon insaf

  • :)))18 Mart 2014 17:57

    Bu ne hırs çocuklar böyle. Durun bi yarın olsun gaza gelmeyin hemen. Merak etmeyin fezleke açılır kimse engel olmaz. Bu AKPARTİ... CHP nin yapacağı işler engel olmak AKPARti nin değil...

  • hacı18 Mart 2014 17:46

    genelkurmayın başındaki yalaka yüzünden tüm bunlar. kolluk kuvveti kalmadı ki? yalaka yalaya yalaya dil profesyoneli oldu... kimbilir ne komisyonu aldı...böyle yargı sistemi, ordu, emniyet olmaz olsun...

  • Göktuğ18 Mart 2014 17:19

    akp'den de demokrasi namına bir hareket beklenemezdi zaten. Adamlar Hırsız diye bas bas bağırıyorlar bunlar milletin karşısına geçip kunpas diyorlar, darbe, komplo diyorlar. Yüreğiniz yetiyorsa aklanın da sadece kendi seçmeniniz değil tüm Türkiye halkı takdir etsin ama nerdeeeee sizde. Adalet çökmüş bir hesap soracak adam çıkamıyor bunlara. Yazık ben millete üzülüyorum onu yaptı bunu yaptı alternatifi yok deyip yere göğe sığdıramadığınız bu adamlardan vazgeçemiyor ve bunu bilen bu adamlarda ne yaparsak yapalım çoğunluk bizde, güç bizde deyip milletin yüzüne baka baka her haltı yiyebiliyorlar. Millet de inanıyor ya! TEK BAŞINA İKTİDAR BÜYÜK NİMETTİR EFENDİLER. Başka bir parti de gelse hakkını verdiğini göstermek için çok iş yapardı ama bunlar gibi on barmağının onunu da yalayan cinsten kimse gelmez Türkiye'ye. Ve de utanma duygusundan ari, hesap veremeyen, hak tanımayan bir iktidar da gelemez.

  • yuh artık 18 Mart 2014 17:19

    yahu hani siz adalet diniz ne den korkuyorsunuz bu kadr fezlekelerden açık olun çig yiyenin karnı agrır

  • ohh oh18 Mart 2014 17:16

    ayıp ya bu kadar milleti salak yerine koyuyorsunuz hadi milleti kandırdınız uyuttunuz ALLAH ı nasıl kandırıp

  • komik18 Mart 2014 16:58

    Paralel devlet var galeyana gelmeyelim:)))

  • KÖTÜLÜK18 Mart 2014 16:34

    Beynimizdeki düşünceler oluşturmuştur bizi, Her ne isek, düşüncelerle işlenerek yapılmıştır hepsi, Bir kişinin beyninde kötü düşünceler etkinse, Öküzün çektiği arabanın ardından gelen tekerlekler gibi, Onun ardından da acının geldiği bilinse,

  • KISSADAN HİSSE18 Mart 2014 16:33

    Bir gün Hz. Ali'nin taraftarlarının yoğun olduğu Küfe'den biri devesiyle Şam'a gelmiş, dolaşırken biri yanaşmış: - Ver o dişi deveyi bana! Tartışma büyümüş, Küfeli: "Bu deve benimdir, üstelik dişi değil, erkektir", demişse de anlaşamamışlar, iş Muaviye'ye yansımış, halk meydanda toplanmış, Muaviye, Küfeli ile Şam'da deveye sahip çıkanı dinledikten sonra, kararını açıklamış: - Bu dişi deve Şamlınındır! Sonra toplananlara dönmüş: - Ey cemaat, bu dişi deve kimindir? Hep birlikte bağırmışlar: - Şamlınındır! Küfeli şaşkın şaşkın, giden devesinin ardından bakakalırken Muaviye Küfeliyi yanına çağırmış: - Ey Küfeli, dinle! Sen de ben de biliyoruz ki bu deve senindir ve dişi değil, erkektir. Ama sen Küfe'ye dönünce gördüklerini Ali'ye anlat ve de ki: - Ey Ali, Muaviye'nin, dişi deveyi erkekten ayırt edemeyen, o ne derse evet diyen 10 bin adamı var! Ayağını denk al!

  • KEFEN18 Mart 2014 16:33

    Ben insanların geceleri yatacak bir saçak altı bile bulamadıkları bir dünyada, başkalarının 500 metrekarelik malikanelerde yaşamasını anlamıyorum. Evsizler için ev, suyu olmayanlar için su lazım, ekmek lazım. Sen böyle bir dünyada özel uçağım olsun, oraya buraya gideyim diyorsun. Eğer herkes daha fazlasını isterse, birgün kimseye birşey kalmayacak. KEFENİN CEBİ YOK AĞALAR.UTANIN BİRAZ

  • MAUN SURESİ18 Mart 2014 16:33

    MAUN SURESİAnlamıRahmân ve Rahîm olan Allah'ın ismiyle. 1- Gördün mü o dine yalan diyeni? 2- İşte yetimi itip kakan odur! 3- Yoksulu doyurmaya teşvik etmez. 4- Fakat veyl o namaz kılanlara ki, 5- Namazlarında yanılmaktadırlar. 6- Onlar ki, gösteriş yaparlar. 7- Ve yardımlığı sakınır (zekatı vermezler). ADALETLE HÜKMETMEYİP YANDAŞLARINI DOYURAN YEZİD ZİHNİYETLİLER SİZLERE HAKKIMI HELAL ETMİYORUM. ALLAH İLE ALDATAMAZSINIZ GERÇEK MÜSLÜMANLARI...

  • KADINLAR18 Mart 2014 16:32

    Dün ekranlarda polisin kadınları yerlerde sürüklediğini ve kadınların ağlayarak bağırdıklarını görünce bunları düşündüm...Nasıl ki dinci istila işe kadının başıyla başladı...Cumhuriyeti geri almak da kadının o gözyaşıyla olacak...Göreceksin...Çünkü kadın erkeğe benzemez...Anneliği ona; acı çekmeyi de öğretti, korumayı da..Ve asla vazgeçmemeyi...Gidişin kadınların elinden olacak

  • AYIP18 Mart 2014 16:32

    Kişinin kendi ayıplarını bilmemesi ve geri almaya gücü yetmediği şeylerle dil yarası vurması, onun cahilliğine yeter.

  • SAPKINLIK18 Mart 2014 16:32

    Cahil, cahilliği (başkalarını) saptıran, dürtüleriyle (insanları) aldatan kimsedir; sözü hastalık taşır, işi kınanır.

  • AKIL18 Mart 2014 16:32

    Allah katında insanların en kötüsü cahildir. Zira cahil, Allah’ın, kullarına bağışladığı şeyden mahrum kalmıştır. O da akıldır.

  • ayıp artık18 Mart 2014 16:31

    adamlar herseyı kılıfına uyduruyor her duzanbazlıkta..sonra bu mıllet sokaga çkıp hakkını aradıgı zaman ise taleplerınızı demokratık olarak gostterın denılıyor..mıllet vekılını bırak sıradan vatandas bıle hakkını arayamıyor bu ulkede..

  • GÜNAH18 Mart 2014 16:31

    İnsanların en cahili (günaha) kaldığı yerden devam eden günahkardır.

  • ANEKDOT18 Mart 2014 16:31

    Yıl 1998. ‘’ Arkadaşlar ben bu ticareti Allah için yapıyorum. Battığıma göre demek ki bu milletin nasibi bu kadarmış ‘’ diyen bir işadamı vardı. O zaman düşündüm. Allah için ticaret nasıl bir şey diye..Allah’ı ticarete ortak etmenin Kur’an da ve İslam’ da yeri var mı ? Allah nasıl hissedar oluyor? Haşa Allah’a vergi mi ödüyorlar? Kazanınca kendi kerametleri oluyor da , kaybedince sorumlu haşa nasıl Allah oluyor ? Yıl 2014. Düşünce aynı, mantaliye aynı. Değişen hiçbir şey yok bu ülkede. Kimse kendini geliştirmek adına hiçbir şey yapmıyor ,okumuyor. Biri arkasından milyonlarca koyun ‘u Allah adıyla peşinden sürükleyerek yolsuzluğa devam ediyor.

  • UTANÇ18 Mart 2014 16:31

    ? YOLSUZLUK, ADALETSİZLİK, İNSAN AYRIMCLIĞI DİZ BOYUNU GEÇTİ. ELİNİZİ VİCDANINIZA KOYUN, ALLAH HAKKI İÇİN, PEYGAMBER HAKKI İÇİN, KUL HAKKI İÇİN, İNSAN HAKKI İÇİN .. DÜŞÜNÜN BİRAZ. GELECEĞİNİZİ DÜŞÜNÜN, ÇOCUKLARINIZI , AİLENİZİ, ÜLKENİZİ, MİLLETİNİZİ. BU KADAR MI KÖR OLDUK. BU KADAR MI BENCİL OLDUK. UTANIYORUM BUNLARI GÖRDÜKÇE. ASIL UTANMASI GEREKENLER UTANMIYOR ÇÜNKÜ.

  • ütüüüü18 Mart 2014 16:28

    Anlaşılan Fezleke yerine hükümetten gene Mezdeke izleyeceğiz ... +Gerçeklerin ortaya çıkmasına nereye kadar engel olacaksınız ve neden korkuyorsunuz bu kadar :)

  • son sözü millet söyler18 Mart 2014 16:23

    yargılanmalarına müsaade etselerdi şaşardım zaten isterse bi müsaade etsinler hepsi birbirini fişleyecek daha ilk günlerde ne dedi bakan bi tanesi başbakan da istifa etmesi gerekiyor dedi ben ondan izinsiz hiçbir şey yapmadım dedi kapatın pisliklerinizi kapatın bakalım nereye kadar