E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAK Parti Sözcüsü Ünal'dan vize krizi ile ilgili flaş açıklama---

AK Parti Sözcüsü Ünal'dan vize krizi ile ilgili flaş açıklama

AK Parti Sözcüsü Ünal'dan vize krizi ile ilgili flaş açıklama
11 Ekim 2017 - 13:19 borsagundem.com

AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal ABD ile yaşanan vize krizi ile ilgili olarak "Dışişleri Bakanlığı krizi görüşüyor, yakında kaldırılacağını ümit ediyoruz. Krizin askeri operasyonları etkilemeyeceğini de ümit ediyoruz" dedi

FETÖ soruşturması kapsamında ABD İstanbul Başkonsolosluğu'nda çalışan metin Topuz'un tutuklanması ve başka bir görevli hakkında yakalama kararı çıkarılması sonrası başlayan vize krizi ile ilgili Ak Parti'den peş peşe açıklamalar geldi. Başbabakan Binali Yıldırım "Kriz tırmanır mı?" sorusuna  “Tırmanmaz” karşılığını verdi. “Kanallar açık mı?” sorusuna ise “Açık. Arkadaşlarımız arka planda çalışıyor” değerlendirmesinde bulunmuştu.  AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal da A Haber'de katıldığı programda krize ilişkin şunları söyledi: " Dışişleri Bakanlığı krizi görüşüyor, yakında kaldırılacağını ümit ediyoruz. Krizin askeri operasyonları etkilemeyeceğini de ümit ediyoruz."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Türkoğlutürk11 Ekim 2017 16:55

    Bu ülkede almanya ile kriz çikardınızya,malüm koltuk altttan kaymaya baslayınca,milluyetcide olursunuz hukukdanda konuşursunuz.hukuk demişken,kuvvetler ayrılığı ilkedine inanmadan,hukukun üstünlüğünü tanımadan hukuk konuşmayın komik olmayın

  • Aslan Özer11 Ekim 2017 15:32

    Amerika ile de kriz çıkardınız ya bravo size. Rusya ile kriz oldu özür dilediniz. Almanya ile kriz devam ederken bir de karşımıza Amerika krizi çıktı. Savaşlar artık ekonomi ile yapılıyor. Neyimize güveniyoruz. Bir sürü şirket borç batağında. Hazine bütçesi delik deşik olmuş. KGF ile durumu şimdilik kurtardınız. Bu krediler nasıl geri dönecek bu dibe vurmuş ekonomi ile.

  • Itri11 Ekim 2017 15:08

    Abd elcilik gorevlileri salinmadan vize yasagi kalkmaz.

  • Ordu11 Ekim 2017 15:08

    Adam tutuklanali 1 hafta oldu, birileri iddianame yazildi saniyor. Yorum yapmadan once bilgi sahibi olun.

  • Itri11 Ekim 2017 15:07

    Iddianame daha yazilmadi, sadece yandas medyada sizan haberler var. Bilmeden yorum yapmayin.

  • inşallah ABD ısrarından vaz geçer11 Ekim 2017 13:41

    ABD ile vize krizinin bitmesi çok uzun zaman alacağa benziyor. Başkonsolos şimdilik yaptığı açıklamalarla kendini sıyırmaya çalışmak için Türk dostluğundan bahsediyor. Tutuklu personelin ne ile tutuklandığını bilmeyerek saflık rolünü oynuyor. Tutuklu hakkında yazılan iddianameden heberi yok mu bu şahsın? Gazetelere intikal eden iddianemeden tutuklu kişi hakkında suç işlediğine dair şüpheler kesin kanıt niteliğinde yorumlanması kuvvetli şekilde mümkün görülüyor. Bu kişi nasıl serbest bırakılacak.Birileri istedi diye mi? Sayın Cumhurbaşkanı yaptığı açıklamada ülkenin hukuk devleti olduğunu ona hatırlattı. Durum borsanın pazartesi düşümünün sebebinden çok daha ciddi bir olayla karşı karşıya olmasına rağmen buğünkü yükselişi anlamak mümkün değil.Birileri bu ülkenin dışında mı yaşıyor da olan krizden haberi yok .